calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Influenserka pomrsila konce glumcima u Veneciji: Holivudski glamur je Tamarin teren Snažno nevrijeme pogodilo dijelove Hercegovine, u Nevesinju padao grad ANITA SE HITNO OGLASILA! Trebala joj je medicinska pomoć! Evo šta je razlog, otkriveno stanje rijaliti učesnice (FOTO) Marija Kulić: Ivan se VRATIO u naš život! Miljana ne može bez rijalitija! Bebica i Zola su zle osobe! Željko Bebek: Otišao sam iz Bijelog Dugmeta jer nisam htio pjevati “Ravna ti je Jugoslavija” Skandal pred pola estrade! Zdravko Čolić “ispalio” Lepu Brenu! Pjevačica ostala šokirana Modna dizajnerica iz Banjaluke zabrinula pratitelje: Ovo će nekom okrenuti želudac HARIS DŽINOVIĆ STAO NA CRVENI TEPIH, PA “PECNUO” MELINU: Otkrio šta mu je na duši DRAGANA MIRKOVIĆ ZASJENILA ELEGANCIJOM! Prošetala crvenim tepihom i istakla: “Zaljubljenik sam u ljude i svoju muziku” “Zmajevi” odradili novi trening, Barbareza jedna stvar posebno raduje Drama u Splitu: Veliki požar na benzinskoj pumpi, poginula jedna osoba RANI RADOVI ANELI AHMIĆ! Šok objava, ne liči na sebe: ”Usne dvije linije, a jagodice nema”(FOTO) BILA JE VJERENICA BORE ĐORĐEVIĆA: Posvetio joj je pjesme od kojih je jednu doživjela kao STRAŠNU OSVETU! KOME JESEN DONOSI UNAPRIJEĐENJE I POVEĆANJE PLATE: Stiže vrijeme obilja i VELIKE promjene za ove horoskopske znakove! “U SEDMOM MJESECU TRUDNOĆE DOLAZE DA TE HAPSE ZBOG KRIMINALNIH RADNJI” Asmin iznio stravične optužbe na Anelin račun, SKANDAL KAKVO STE IMALI DJETINJSTVO? Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete? Poslušajte odgovore Sarajlija

RANI RADOVI ANELI AHMIĆ! Šok objava, ne liči na sebe: ”Usne dvije linije, a jagodice nema”(FOTO)

Objavio: RHT
03/09/2024 8:20 PM

Rani radovi Aneli Ahmić

Aneli Ahmić ne prestaje da intrigira javnost, slike iz njene prošlosti su sve šokirale!

Starleta je svojim ljubavnim i porodičnim odnosima privukla pažnju publike. Svaka njena izjava i objava izaziva lavinu komentara i brojne spekulacije.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

U regionalnim medijima isplivale su slike Aneli Ahmić iz prošlosti na kojima je izgledala sasvim drugačije, te su fanovi njene slike komentarisali na sljedeći način:

“Mnogo je bila ljepša ranije”. “Usne dvije linije, a jagodice nema”. “Upropastila se operacijama”. “Prirodno je prirodno, nisu joj bile potrebne operacije” – samo su neki od komentara.

Vidljivo je da je Ahmićeva izgledala drugačije u prošlosti, ali u obzir treba uzeti i činjenicu da je tada bila dosta mlađa.

Foto: Instagram printscreen/bet_men_007_)/Rani radovi Aneli Ahmić

Aneli je radila botoks, podizala je kapke kako se spekuliše vodi računa o licu i ulaže puno novca.

Takođe je platila jednu od najpoznatijih operacija “mačije oči”. Korigovala je obrve i nos, a uvećala je i usne. Poznato je da je uvećala grudi.

Starleta radi na sebi, trudi se da izgleda što bolje. Naime, veliki broj fanova je zavolio zbog iskrenosti i šarma koji posjeduje.

Ahmićeva je osvojila drugo mjesto u rijalitiju i nagradu od 50.000 eura. Spekuliše se da ulazi ponovo u rijaliti, narod je zavolio i jedva čeka ponovo da je vidi.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS