calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Marija Kulić: Ivan se VRATIO u naš život! Miljana ne može bez rijalitija! Bebica i Zola su zle osobe! Željko Bebek: Otišao sam iz Bijelog Dugmeta jer nisam htio pjevati “Ravna ti je Jugoslavija” Skandal pred pola estrade! Zdravko Čolić “ispalio” Lepu Brenu! Pjevačica ostala šokirana Modna dizajnerica iz Banjaluke zabrinula pratitelje: Ovo će nekom okrenuti želudac HARIS DŽINOVIĆ STAO NA CRVENI TEPIH, PA “PECNUO” MELINU: Otkrio šta mu je na duši DRAGANA MIRKOVIĆ ZASJENILA ELEGANCIJOM! Prošetala crvenim tepihom i istakla: “Zaljubljenik sam u ljude i svoju muziku” “Zmajevi” odradili novi trening, Barbareza jedna stvar posebno raduje Drama u Splitu: Veliki požar na benzinskoj pumpi, poginula jedna osoba RANI RADOVI ANELI AHMIĆ! Šok objava, ne liči na sebe: ”Usne dvije linije, a jagodice nema”(FOTO) BILA JE VJERENICA BORE ĐORĐEVIĆA: Posvetio joj je pjesme od kojih je jednu doživjela kao STRAŠNU OSVETU! KOME JESEN DONOSI UNAPRIJEĐENJE I POVEĆANJE PLATE: Stiže vrijeme obilja i VELIKE promjene za ove horoskopske znakove! “U SEDMOM MJESECU TRUDNOĆE DOLAZE DA TE HAPSE ZBOG KRIMINALNIH RADNJI” Asmin iznio stravične optužbe na Anelin račun, SKANDAL KAKVO STE IMALI DJETINJSTVO? Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete? Poslušajte odgovore Sarajlija Stanje na požarištu na Bjelašnici pogoršano, zatražen angažman helikoptera OSBiH “ŽAO MI JE KRUNE ŠTA SVE GLEDA!” Deniz Dejm okrivila Janjuša za sve ABORTUSE “I Aneli i Maja su se OČISTILE! Niko neće NJEGOVO DIJETE!” (VIDEO) Džej Lo se u bijelom kupaćem kostimu osvetila Afleku: Sad vidi šta je izgubio

KAKVO STE IMALI DJETINJSTVO? Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete? Poslušajte odgovore Sarajlija

Objavio: RHT
03/09/2024 7:00 PM

Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete? Poslušajte odgovore Sarajlija

Dok smo šetali ulicama Sarajeva, pitali smo prolaznike kakvo su imali djetinjstvo i šta su sanjali da će ih čekati kad porastu. Njihovi odgovori su bili emotivni i raznoliki, svjedočeći o tome kako su se vremena i životne okolnosti mijenjale kroz godine.

Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete?/Foto: Hype

Ovi odgovori podsjećaju nas kako su snovi iz djetinjstva oblikovali živote mnogih Sarajlija, čak i kada ih životni put nije vodio tamo gdje su prvobitno zamišljali. Ovu zanimljivu anketu pogledajte u videu ispod:

Čitajte i CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO)

Bivši zadrugar Filip Car ili rijaliti Kazanova, kako su ga svojevremeno prozvali zbog toga što je fatalan po ženski svijet, doskoro je bio poznat po svom poročnom životu. A onda je preko noći odlučio da se posveti sportu i zdravoj ishrani kako bi se doveo u top formu.

CAR NADMAŠIO STANISLAVA

Pošto se opredijelio za boks, mnogi su ga odmah povezali sa Stanislavom Krofakom sa kojim ima još nešto zajedničko, a to je njegova bivša Maja Marinković.

Kako je Pantera u rijalitiju pokazao strogu disciplinu u treninzima i zdravom načinu života, čemu je podučavao i druge. Ispalo je da je upravo on motivisao i Cara da se pokrene. Baš u vrijeme kada je Stanisalv forsirao priče o svojim borbama. I najavama boks mečeva u narednom periodu…

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS