calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Zmajevi” odradili novi trening, Barbareza jedna stvar posebno raduje Drama u Splitu: Veliki požar na benzinskoj pumpi, poginula jedna osoba RANI RADOVI ANELI AHMIĆ! Šok objava, ne liči na sebe: ”Usne dvije linije, a jagodice nema”(FOTO) BILA JE VJERENICA BORE ĐORĐEVIĆA: Posvetio joj je pjesme od kojih je jednu doživjela kao STRAŠNU OSVETU! KOME JESEN DONOSI UNAPRIJEĐENJE I POVEĆANJE PLATE: Stiže vrijeme obilja i VELIKE promjene za ove horoskopske znakove! “U SEDMOM MJESECU TRUDNOĆE DOLAZE DA TE HAPSE ZBOG KRIMINALNIH RADNJI” Asmin iznio stravične optužbe na Anelin račun, SKANDAL KAKVO STE IMALI DJETINJSTVO? Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete? Poslušajte odgovore Sarajlija Stanje na požarištu na Bjelašnici pogoršano, zatražen angažman helikoptera OSBiH “ŽAO MI JE KRUNE ŠTA SVE GLEDA!” Deniz Dejm okrivila Janjuša za sve ABORTUSE “I Aneli i Maja su se OČISTILE! Niko neće NJEGOVO DIJETE!” (VIDEO) Džej Lo se u bijelom kupaćem kostimu osvetila Afleku: Sad vidi šta je izgubio ANĐELA U SUBOTU ULAZI U RIJALITI SA ZVEZDANOM? HOĆE LI SE PONOVO BRUKATI, ILI? Sve na dlanu otkrivamo Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jabuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje

OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila

Objavio: RHT
03/09/2024 4:40 PM

OPLJAČKAN MUZIČAR

Muzičar Eldar Avdić opljačkan je u Novom Sadu. Tim povodom se oglasio na svom Instagram profilu i otkrio šta se desilo, kao i šta mu je sve pokradeno iz automobila.

Foto: Prinscreen/instagram/avdic_eldar

OPLJAČKAN MUZIČAR

“Kolege, sinoć mi je iz auta u Novom Sadu nestalo pola opreme, komplet stalci, stolica, crveni tepih, bas pedala, roto tom. Kao i dva stalka za mikrofon i dra toma 10″ i 12″ drumcraft tamno plavi. Ako neko išta od navedenog vidi, neka mi se javi”, napisao je Eldar.

Foto: prinscreen/instagram/avdic_eldar

Muzičar je očigledno poludio zbog krađe, jer ono što je naveo na svom instagramu i što je nabrojao sigurno nije jeftino. Njegov post podijelili su drugi muzičari i njegove kolege.

Ali za sada još nema nikakvih novih informacija o pljačkašu. Ni traga ni glasa od opreme koja je nestala… On se nada da možda uspije nešto da povrati, kao i da je neko nešto video.

Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija

Pročitajte i: Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija.

Popularni kafić u Omišu je za kraj ljetne sezone najavio koncert bh. pjevačice Džejle Ramović.

Džejla Ramović doživjela neugodnost: Foto Instagram

Foto: Instagram

Ulaznice po cijeni od 20 eura su se brzo rasprodale, a koncert je bio najavljen za subotu, 31. avgusta. 

Međutim, kako je prenijele “Dalmacija danas”, prije početka koncerta policija je došla na vrata i pri redovnoj kontroli utvrdila da vlasnik nema potrebne dozvole kako bi mogao organizirati koncert.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS