calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri, bujrum na najbolji domaći sok i pekmez! “Elme je široke ruke – FATIMA, MIJEŠAJ”(VIDEO) Prije sahrane opljačkana kuća mladića i djevojke koji su se utopili u BiH Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju

Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa”

Objavio: RHT
03/09/2024 12:20 PM

Aneli se raspala zbog rastanka

Tvrdi da se vraća u rijaliti kako bi djetetu obezbijedila bolju budućnost

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Drugoplasirana učesnica posljednjeg rijalitija Aneli Ahmić, koja ulazi i u predstojeću sezonu, otvorila je dušu pred kamerom “Republike”. Priznala je da se osjeća katastrofalno jer zbog rijalitija ponovo ostavlja kćerku.

Aneli se raspala zbog rastanka

Ona je zatim otkrila da je svoju malenu utješila tako što joj je kupila biciklo.

– Sve ovo radim zbog nje, rekla sam joj: “Mama ide na posao, na televiziju”. Ne znam da li je ona shvatila da idem na nekoliko dana ili na duže. Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa, ali šta ću, ovdje sam da zaradim i za nju. Kupila sam joj poslije biciklo da je zavaram. Malo sam je umirila, zvala me je poslije na kameru. Obećala sam joj da ćemo ponovo svuda ići kad se vratim, o njoj će brinuti moja sestra i majka – iskreno je rekla Ahmić, vidno umorna i naizgled tužna.

Ona se zatim osvrnula i na svoj odnos sa Markom Janjuševićem Janjušom.

– Što se njega tiče, to je sa moje strane završena priča. Ponovo je pokušao da me izmanipuliše, on je jedan najobičniji manipulator i lažov. Pogledajte šta priča i za mene, i za Maju, i za svoju ženu. Htio je doći ponovo do neke priče preko mene, ali to je gotovo. – poručila je Aneli, dok je Marko u emisiji “Narod pita” priznao da je nju najviše volioo.

“Aneli sam više volio i od Maje

Ali, da će se ona uveliko snaći prije nego što joj se on pridruži u “Beloj kući”:

– Aneli sam više volio i od Maje, ona mi je tako bila simpatična, uf. Ja ako bih ušao u rijaliti to bi bilo kasnije, a ona će već naći princa na bijelom konju, znaš koja će to armija da bude

Ahmić je na kraju otkrila da je njen bivši svekar javno komentarisao svog sina Asmina Durdžića, te istakao da se on stidi djeteta. Kao i žene koja mu je rodila dijete.

– Asminov otac piše da se Asmin stidi male Norice – zaključila je Aneli.

Pročitajte i: Kakva je veza između klimatskih promjena i seksa?

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS