calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri, bujrum na najbolji domaći sok i pekmez! “Elme je široke ruke – FATIMA, MIJEŠAJ”(VIDEO) Prije sahrane opljačkana kuća mladiću i djevojci koji su se utopili u BiH Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…” Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija ANITA SE POVUKLA U MANASTIR: Preko noći postala čedna! (FOTO) VREMENSKA PROGNOZA Stiže grmljavina i lokalni pljuskovi ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina Dnevni horoskop za utorak, 3. septembar 2024: Škorpijama su na testu živci, Strijelci razvijaju karijeru, Ribe stagniraju u ljubav, a Vi?

Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija

Objavio: RHT
03/09/2024 10:19 AM

Džejla Ramović doživjela neugodnost

Popularni kafić u Omišu je za kraj ljetne sezone najavio koncert bh. pjevačice Džejle Ramović.

Džejla Ramović doživjela neugodnost: Foto Instagram

Foto: Instagram

Ulaznice po cijeni od 20 eura su se brzo rasprodale, a koncert je bio najavljen za subotu, 31. avgusta. 

Džejla Ramović doživjela neugodnost

Međutim, kako je prenijele “Dalmacija danas”, prije početka koncerta policija je došla na vrata i pri redovnoj kontroli utvrdila da vlasnik nema potrebne dozvole kako bi mogao organizirati koncert.

-Policijski službenici temeljem javnog pogovora da će se održati koncert strane državljanke za koju je postojala sumnja da ne posjeduje prethodno odobrenje za rad odnosno potvrdu o prijavi rada, s odgovornom osobom obavili potrebne razgovore i organizatora obavijestili o proceduri koju je potrebno provesti. Odnosno da je neophodno zatražiti potrebno odobrenje i potvrdu o prijavi rada kada se angažiraju za rad državljani trećih zemalja, te ga upoznao s pravnim posljedicama ukoliko pravovremeno ne dobije potrebne dozvole.

Dakle, policijski službenici su u konkretnom slučaju poduzeli potrebne mjere i radnje u cilju prevencije kršenja zakonskih propisa, te nije bilo potrebe za poduzimanjem daljnjih mjera i radnji iz nadležnosti policije”, pojasnili su za Dalmaciju Danas iz splitske policije.

Džejla je prošlog ljeta, pak, bez problema nastupila u istom tom kafiću, a da je bilo veselo svjedoče brojne fotografije na društvenim mrežama

VREMENSKA PROGNOZA Stiže grmljavina i lokalni pljuskovi

Pročitajte i: VREMENSKA PROGNOZA Stiže grmljavina i lokalni pljuskovi.

U Bosni i Hercegovini danas će biti sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost.

Foto: Pixabay/Ilustracija 

U drugoj polovini dana lokalno uz jači razvoj oblačnosti su mogući pljuskovi i slaba grmljavina. Vjetar slab do umjerene jačine, u Bosni sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 19, na jugu zemlje do 25. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 36 stepeni.

U Sarajevu sunčano uz umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 15. Najviša dnevna temperatura zraka oko 31 stepen.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Dalmacija danas/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS