calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri, bujrum na najbolji domaći sok i pekmez! “Elme je široke ruke – FATIMA, MIJEŠAJ”(VIDEO) Prije sahrane opljačkana kuća mladiću i djevojci koji su se utopili u BiH Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…” Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija

Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju

Objavio: RHT
03/09/2024 10:59 AM

Granična policija Njemačke

Foto: Screenshot/all-in.de

Pripadnici granične policije Njemačke juče u vratili putnicu iz Bosne i Hercegovine (52) jer nije mogla da predoči dokaz da ima dovoljno novca za ostanak u toj državi.

Granična policija Njemačke

Kako prenose mediji, ona je danas doputovala iz BiH na aerodrom u Memingenu, ali nije uspjela da prođe kontrolu na punktu jer nije imala dovoljno novca.

Inače, kada je riječ o ulasku u zemlje EU, na zahtjev granične policije morate predočiti da kod sebe imate određenu sumu novca. Po danu ostanka u toj zemlji. To je propis koji mnogi zanemaruju…

Nakon što su joj postavili još neka dodatna pitanja, kao što je razlog njene posjete Njemačkoj, putnica iz BiH je dala prilično kontradiktorne odgovore.

Na kraju su policijski službenici odlučili da joj odbiju ulazak u zemlju i ona je prvim letom vraćena u BiH.

Šta nam donosi septembar? Ko će dobiti novac, a ko novu ljubav

Pročitajte i: Šta nam donosi septembar? Ko će dobiti novac, a ko novu ljubav

U detaljnom mjesečnom horoskopu saznajte šta će vas očekuje do kraja septembra 2024. godine.

Foto: Shutterstock

U septembar ulazimo sa Suncem u znaku Djevice, Venerom u Vagi i retrogradnim Plutonom u Vodoliji. Retrogradni Saturn i Neptun se nalaze u znaku Riba, Uran u znaku Bika, a Jupiter i Mars u znaku Blizanaca. U znaku Lava su Mjesec i Merkur.

1. septembra Uran kreće retrogradnim hodom u znaku Bika, donoseći nagle i velike preokrete najprije Bikovima, ali i Lavovima, Škorpijama i Vodolijama.

2. septembra Pluton se u retrogradnom hodu vraća u znak Jarca gdje će boraviti do novembra ove godine. Ovaj period bismo mogli nazvati posljednjim talasom velikih promjena koji će se odraziti najprije na Jarčeve, Ovnove, Rakove i Vage. Presjeci i nov početak, a u kojoj životnoj sferi i u kolikom obimu će se odvijati – naravno da zavisi od natalnih postavki i predispozicija.

3. septembra imamo mlad Mjesec u znaku Djevice u opoziciji sa Saturnom i kvadratu sa Jupiterom koji ukazuje na zahtjevan period po pitanju poslovnih tematika, ali i zdravlja. Pred nama je vrijeme kada je obaveza mnogo. Ali, i vrijeme u kojem se treba odgovornije postaviti i prema mentalnom i prema fizičkom stanju organizma. Moguće je povećanje respiratornih i stomačnih tegoba, ali i jesenja depresija.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS