calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Otkriveni novi tragovi u istrazi slučaja male Danke Ilić Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija sve objavila, JAVNOST U ŠOKU! (FOTO) Četiri osobe poginule u džipu na Lipničkom brdu STANISLAVU UNIŠTEN NOVI AUTOMOBIL: Dođite meni u oči, pa recite šta vas muči (FOTO) Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura MIONIN STOMAK U PRVOM PLANU! PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI! GOGU SEKULIĆ UDARIO AUTOMOBIL! Pjevačica hitno prevežena u Urgentni centar ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ljubav je moto za uspjeh! “Gori vatra i u našim srcima” (VIDEO) “Ne mogu Lunu NAZVATI NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem! (VIDEO) Počela nova školska godina: U klupama sve manje đaka! ZABRINJAVAJUĆI PODACI ANITINE TANGE U PRVOM PLANU: Zalazak sunca, romantika, a njena poza na njemu je (PRE)BEZOBRAZNA! ŠTA ĆE NA OVO KAZATI ANĐELO? (FOTO)

“Ne mogu Lunu NAZVATI NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem! (VIDEO)

Objavio: RHT
02/09/2024 10:59 AM

Savo Perović otkrio

Crnogorski pjevač Savo Perović izaziva pažnju javnosti i svojim druženjima sa osobama sa javne scene.

Foto Hype  TV

Poznato je da je Savo Perović blizak sa reperkom Sajsi MC, ali se više pisalo o njegovom prijateljskom odnosu sa Lunom Đogani.

Savo Perović otkrio

Na pitanje da li je tačno da se Marko Miljković i on ne vole, u emisiji “Pretres” odgovorio je:

“Prije svega sam Lunin prijatelj. Naravno, ujedno imam veliko poštovanje prema njenom mužu Marku. Nije istina to što pričaju da se ne volimo. Bilo je par životnih situacija koje su mi se dešavale. Marko je htio da uskoči i pomogne. To mi je sasvim dovoljan dokaz da me neko apsolutno gotivi”, rekao je Savo.

Foto: ATAImages

Spomenuo je i Markovo nedavno hapšenje.

“Žao mi je. Nepotrebno je, ali eto, desilo se. Nisam bio u tom trenutku tu jer nisam bio u Beogradu. Ali sam sa Lunom bio na vezi. Bilo je malo traumatično, pompezno i prenaglašeno. Bave se oboje javnim poslom, pa zato je moralo tako da sve izgleda”, kaže Savo i otkriva da li mu je Luna najbolji prijatelj.

“Ne mogu da je nazovem najboljim… Ona je u krugu mojih najboljih prijatelja. Pored nje, imam sigurno još pet najboljih prijatelja. Ali sa javne scene ona i Višnja Petrović”, izjavio je pjevač.

U emisiji “Pretres” je govorio i o odnosu oca i majke. Njegova majka Blondi Perović objavljuje slike na platformi za odrasle, pa je otkrio da li mu to smeta…

Cijelu emisiju “Pretres” pogledajte u nastavku:

Šta nam donosi septembar? Ko će dobiti novac, a ko novu ljubav

Pročitajte i: Šta nam donosi septembar? Ko će dobiti novac, a ko novu ljubav?

U detaljnom mjesečnom horoskopu saznajte šta će vas očekuje do kraja septembra 2024. godine.

Foto: Shutterstock

U septembar ulazimo sa Suncem u znaku Djevice, Venerom u Vagi i retrogradnim Plutonom u Vodoliji. Retrogradni Saturn i Neptun se nalaze u znaku Riba, Uran u znaku Bika, a Jupiter i Mars u znaku Blizanaca. U znaku Lava su Mjesec i Merkur.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS