calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze

CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže

Objavio: RHT
01/09/2024 12:30 PM

CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI

Aneli Ahmić i Filip Car uhvaćeni zajedno, ništa od njegovog pomirenja sa Majom Marinković

Foto: Antonio Ahel/ATAImage

Superfinalistkinja posljednjeg rijalitija Aneli AhmićFilip Car nedavno su počeli meč na društvenoj mreži TikTok, što je izazvalo pažnju njihovih fanova.

CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI

Car je nedavno zapratio Aneli, što je podiglo veliku buru na društvenim mrežama. A sada su otišli korak dalje i prijateljski ćaskali i razgovarali o mnogobrojnim temama. To su njihovi fanovi pažljivo ispratili. Ostaje nam da vidimo kako će Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš reagovati na ovu novonastalu situaciju.

Kako je Car prije samo dva dana, kako se nagađa po društvenim mrežama, poslao poklone Maji Marinković, ovaj njegov potez da sada najnormalnije komunicira sa Aneli iznenadio je mnoge “lemure”. Odnosno zajedničku podršku Maje i Cara, koja se radovala njihovom pomirenju.

Republika
Aneli Ahmić i Filip Car

Podsjećanja radi, bliži se početak nove sezone rijalitija… Gledaoce sve više zanima ko će učestvovati u ovom formatu i koga produkcija “čuva” kao veliko iznenađenje.

Potpis ugovora

Mnoge bivši učesnici su uhvaćeni tokom potpisivanja ugovora. A sada je u Beogradu uhvaćen i jedan od najpopularnijih takmičara svih sezone Filip Car. Došao je iz Crikvenice, a njegovi fanovi su posumnjali da je i on došao upravo zbog snimanja profila i potpisivanja ugovora za rijaliti.

S obzirom da je potvrđen ulazak Aneli Ahmić, ostaje nam da vidimo šta će se još dogoditi u novoj sezoni rijalitija.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS