calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega “PONOSIM SE TIME ŠTO NE ZNAM TABLICU MNOŽENJA” Rijaliti učesnica šokirala izjavom, voditeljica nije mogla da ne reaguje! “ONI SKUPLJAJU MOJE OTPATKE, TO IM JE ZANAT” Maja Marinković o Stanislavu nakon raskida, pa potkačila bivše cimerke! ŠOK PAPARAZZO! Janjuš uhvaćen u centru Beograda, našao se sa MISTERIOZNOM PLAVUŠOM?! (VIDEO) GIBA OBJAVIO GOLU FOTKU PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO ŽENA! Snimao se dok je u kadi, a onda i u vešu, šok! (FOTO)

Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi

Objavio: RHT
01/09/2024 9:00 AM

Video dirnuo 36 miliona ljudi

Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi

Prvi dan škole poseban je trenutak za roditelje, a mnogi nastoje da ga zabilježe.

Foto: printscreen

No, jedan otac pronašao je jedinstven način za dokumentovanje tog posebnog trenutka. Rej Petelin, meteorolog, snimao je kratke intervjue s kćekom Elizabet svakog prvog dana škole, počevši od njenog vrtića pa sve do posljednje godine srednje škole.

Rej je video podijelio na TikToku, gdje su gledaoci mogli da vide kako se mala Elizabet razvijala tokom godina.

U prvom isječku Elizabet i tata razgovaraju o tome šta želi biti kad odraste. Tokom godina Elizabet je htjela postati doktorica, učiteljica, konobarica, vlasnica smoothie bara, domaćica, a u zadnjim isječcima otkrila je da želi biti fizioterapeutkinja ili medicinska sestra.

U posljednjem isječku Elizabet se šali s ocem, ispitujući ga hoće li se rasplakati.

Zatim, u sljedećem trenutku vidimo kako mu mala Elizabet s osmijehom kaže: “Volim te”, i pita je li školski autobus stigao.

Rej je u video dodao sve trenutke kada je govorio Elizabet da je on i njena mama vole i da joj žele srećnu školsku godinu.

Prizori su dirnuli mnoge korisnike TikToka, a video je skupio preko 36.7 miliona pregleda i više od 8.6 miliona lajkova.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/cdm.me/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS