calendar

Subota 31. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ove riječi Zorana Kalezića su slomile srce Silvane Armenulić ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Kome više smrde noge? Takmičenje u Gornjoj Višnjici! Ovo je bilo omiljeno Titovo jelo: Možete ga lako spremiti Život sa dvije žene: Elmedin priča Arnelu o životu na Zapadu! U Minhenu može očekivati OVO ŠKOLSKI PRIMJER BRUKANJA! Ovo je Anu Nikolić toliko srozalo da danima kuka! Rijaliti takmičarka SMOTALA POZNATOG FUDBALERA! Isplivali detalji tajne romanse Penzioner se mjesecima dopisivao s “Brazilkom”: A onda je dobio poziv iz banke IVAN OBJAVIO ŠOKANTNE TVRDNJE O RIJALITI UČESNICI! Ona mu zaprijetila sudom, a on udario još jače! PLJUŠTE TUŽBE NA SVE STRANE (FOTO) KAKO LJUDI REAGUJU KADA PROGLEDAJU? Jedan od najuglednjih svjetskih očnih hirurga Nikica Gabrić daje odgovor na ovo pitanje EKSKLUZIVNO u “Sada i ovde”! Nives Celzijus nikad ne ostaje dužna vjernim pratiocima: Grudi ponovo u prvom planu NAJGORA ZAJEČARSKA GITARIJADA U ISTORIJI?! Loša posjeta i drugog dana festivala, Ritam nereda otkazao nastup! ZASTRAŠUJUĆA FOTKA ANELI IZ BOLNICE: Živa sam! TRAGEDIJA U SAD: Utopile se majka i kćerka iz BiH MAJA OTKRILA RAZLOG RASKIDA SA STANISLAVOM: Nije mi odgovaralo da … Bh. meterolog Nedim Sladić analizirao ovogodišnje ljeto u Sarajevu: Dobili smo novog prvaka TAMARA MISIRLIĆ O TEŠKIM SUDBINAMA! Reprezentativka Srbije u karateu i humanitarac EKSKLUZIVNO u emisiji “D-Cast”!

ZASTRAŠUJUĆA FOTKA ANELI IZ BOLNICE: Živa sam!

Objavio: RHT
31/08/2024 2:30 PM

ZASTRAŠUJUĆA FOTKA ANELI IZ BOLNICE

Aneli Ahmić se ne zaustavlja sa intervencijama, a ova je bila posebno “opasna”.

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić, drugoplasirana učesnica posljednjeg rijalitija, mjesecima je svojom ljubavnom dramom intrigirala javnost. Važila je za jednu od najatraktivnijih djevojaka u rijalitiju, iako je često na meti osuda zbog svih korekcija na svom licu i tijelu.

ZASTRAŠUJUĆA FOTKA ANELI IZ BOLNICE

Ovo što je evidentno je da je Aneli radila botoks, te da je podizala kapke. Platila je jednu od danas najpoznatijih tehnika “mačije oči”, korigovala je i obrve i nos. A takođe je i dopunjavala usne. Poznato je i to da je Aneli svojevremeno ugradila silikone u grudi…

Međutim, Aneli je sada podijelila snimak i objasnila da je došlo vrijeme za novu intervenciju. Kako joj je lice bilo totalno pokriveno, Ahmić se našalila, pa poručila fanovima da je sa njom sve u redu. I da je preživjela ovaj tretman:

– Živa sam – napisala je Aneli Ahmić uz ovaj snimak.

Republika
Aneli Ahmić / Foto: Instagram

Intrigantni odgovori

Inače, drugoplasirana superfinalistkinja rijaliti šou iznijela je neke vrlo intrigantne odgovore na škakljiva pitanja. Naime, ono što je posebno privuklo pažnju jeste njeno otkriće o tome kako je naučila svog bivšeg supruga Asmina Durdžića da pliva, a zatim i priznala ko je bolji ljubavnik – on ili Marko Janjušević Janjuš?.

– Nismo išli na nudističku plažu, ali sam ga učila da pliva. Nije znao da pliva (smijeh – op.a.). Kunem se. Učila sam ga, nije znao, jako ga je bio strah da pliva. Imam i slike gdje se vozimo skuterom, ja ga vozim pun gas, on vrišti. Vrišti i umišlja da vidi morskog psa… Naučila sam ga lijepo, solidno da pliva. Ja profesionalno plivam, baš sam vrhunski po tom pitanju. Odrasla sam na moru… Gdje god sam se pojavila u društvu, uvijek su me molili: “Hajde plivaj, da vidimo”. Divili su mi se. Čak i Asminovi prijatelji. Oni su ga šprdali – rekla je ona.

Pročitajte i: Kakva je veza između klimatskih promjena i seksa?

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS