calendar

Subota 31. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ove riječi Zorana Kalezića su slomile srce Silvane Armenulić ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Kome više smrde noge? Takmičenje u Gornjoj Višnjici! Ovo je bilo omiljeno Titovo jelo: Možete ga lako spremiti Život sa dvije žene: Elmedin priča Arnelu o životu na Zapadu! U Minhenu može očekivati OVO ŠKOLSKI PRIMJER BRUKANJA! Ovo je Anu Nikolić toliko srozalo da danima kuka! Rijaliti takmičarka SMOTALA POZNATOG FUDBALERA! Isplivali detalji tajne romanse Penzioner se mjesecima dopisivao s “Brazilkom”: A onda je dobio poziv iz banke IVAN OBJAVIO ŠOKANTNE TVRDNJE O RIJALITI UČESNICI! Ona mu zaprijetila sudom, a on udario još jače! PLJUŠTE TUŽBE NA SVE STRANE (FOTO) KAKO LJUDI REAGUJU KADA PROGLEDAJU? Jedan od najuglednjih svjetskih očnih hirurga Nikica Gabrić daje odgovor na ovo pitanje EKSKLUZIVNO u “Sada i ovde”! Nives Celzijus nikad ne ostaje dužna vjernim pratiocima: Grudi ponovo u prvom planu NAJGORA ZAJEČARSKA GITARIJADA U ISTORIJI?! Loša posjeta i drugog dana festivala, Ritam nereda otkazao nastup! ZASTRAŠUJUĆA FOTKA ANELI IZ BOLNICE: Živa sam! TRAGEDIJA U SAD: Utopile se majka i kćerka iz BiH MAJA OTKRILA RAZLOG RASKIDA SA STANISLAVOM: Nije mi odgovaralo da … Bh. meterolog Nedim Sladić analizirao ovogodišnje ljeto u Sarajevu: Dobili smo novog prvaka TAMARA MISIRLIĆ O TEŠKIM SUDBINAMA! Reprezentativka Srbije u karateu i humanitarac EKSKLUZIVNO u emisiji “D-Cast”!

TRAGEDIJA U SAD: Utopile se majka i kćerka iz BiH

Objavio: RHT
31/08/2024 2:00 PM

TRAGEDIJA U SAD

Emina Čejvan (44) i njena majka Ramiza (66), porijeklom iz Bosne i Hercegovine, koje žive u u američkoj državi Juti, u gradu Sendi, utopile su se u jezeru Flejming Gordž.

Foto: Screenshot/Policija/Facebook

TRAGEDIJA U SAD

Do nesreće je, kako prenose američki mediji, došlo proteklog vikenda, kada su Emina i Ramiza bile na porodičnom izletu. Vozile su se na pedalini na jezeru, a onda je Ramiza pala u vodu.

“Ona nije znala da pliva”, rekli su zamjenici šerifa lokalnim medijima.

Vidjevši da je majka završila u jezeru, njena kćerka Emina je zaronila u pokušaju da je spasi da se ne utopi ali nije isplivala iz jezera. Za njenim tijelom tragalo se tri dana, a pronađeno je u utorak, u oblasti Svim Bič, u okrugu Dadžet.

Zbog loših vremenskih uslova ekipe ronilaca su morale da prekinu potragu u nedjelju, ali su u ponedjeljak nastavile da tragaju sa čamcima i roniocima. Oko 10:20 časova u utorak, 27. avgusta, pronađeno je Eminino tijelo.

Tijelo njene majke Ramize pronađeno je istog dana kad je nesrećna žena pala sa pedaline.

Majka i ćerka sahranjene su u petak na lokalnom groblju u Sendiju, prenosi Kutv.com.

Kakva je veza između klimatskih promjena i seksa?

Pročitajte i: Kakva je veza između klimatskih promjena i seksa?

Foto: Shutterstock

Vrućina i seks – to se može nazvati ekstremnim sportom.

Kako temperature rastu, efekat toplote na seksualnu želju postaje vruća tema diskusije. Vrući ljetnji mjeseci često su praćeni porastom energije i ljubavnim raspoloženjem. Ovo se djelimično može objasniti povećanim izlaganjem suncu, koje podstiče proizvodnju serotonina i vitamina D, čime se poboljšava raspoloženje i samopouzdanje.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Kutv.com/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS