calendar

Subota 31. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GIBA OBJAVIO GOLU FOTKU PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO ŽENA! Snimao se dok je u kadi, a onda i u vešu, šok! (FOTO) UČESNICA RIJALITIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Svi u šoku kada su je vidjeli, Maja Marinković se držala za glavu, SKANDAL! (FOTO) Tragedija u Tuzli: Žena smrtno stradala prilikom paljenja niskog rastinja FILIP POSLAO SKANDALOZNU PORUKU ALEKS I NJENOM MOMKU?! Car se ne smiruje, evo šta je uradio nakon što je ona objavila fotku sa novim izabranikom! (FOTO) Ove riječi Zorana Kalezića su slomile srce Silvane Armenulić ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Kome više smrde noge? Takmičenje u Gornjoj Višnjici! Ovo je bilo omiljeno Titovo jelo: Možete ga lako spremiti Život sa dvije žene: Elmedin priča Arnelu o životu na Zapadu! U Minhenu može očekivati OVO ŠKOLSKI PRIMJER BRUKANJA! Ovo je Anu Nikolić toliko srozalo da danima kuka! Rijaliti takmičarka SMOTALA POZNATOG FUDBALERA! Isplivali detalji tajne romanse Penzioner se mjesecima dopisivao s “Brazilkom”: A onda je dobio poziv iz banke IVAN OBJAVIO ŠOKANTNE TVRDNJE O RIJALITI UČESNICI! Ona mu zaprijetila sudom, a on udario još jače! PLJUŠTE TUŽBE NA SVE STRANE (FOTO) KAKO LJUDI REAGUJU KADA PROGLEDAJU? Jedan od najuglednjih svjetskih očnih hirurga Nikica Gabrić daje odgovor na ovo pitanje EKSKLUZIVNO u “Sada i ovde”! Nives Celzijus nikad ne ostaje dužna vjernim pratiocima: Grudi ponovo u prvom planu NAJGORA ZAJEČARSKA GITARIJADA U ISTORIJI?! Loša posjeta i drugog dana festivala, Ritam nereda otkazao nastup! ZASTRAŠUJUĆA FOTKA ANELI IZ BOLNICE: Živa sam!

Rijaliti takmičarka SMOTALA POZNATOG FUDBALERA! Isplivali detalji tajne romanse

Objavio: RHT
31/08/2024 4:30 PM

Rijaliti takmičarka SMOTALA FUDBALERA

Starleta priznala da blista u novoj vezi!

Foto: Printscreen/Youtube

U sinoćnjem izdanju emisije ”Narod pita” u program se putem telefonskog poziva uključila gledalac Mirko, koji je uputio pozdrave gošćama Maji Marinković i Slađi Lazić Poršelini.

Rijaliti takmičarka SMOTALA FUDBALERA

Međutim, uslijedio je šok kada je Lazić javno priznala da je navodno u vezi sa izvjesnim fudbalerom. Ipak, svježe operisana starleta je istakla da ne želi da otkriva njegov identitet.

– Dobro veče, Mirko kraj telefona. Veliki pozdrav za tebe. Pozdravljam Maju i Slađu, sve najbolje im želim – kazao je gledalac.

Republika
Slađa Lazić smuvala fudbalera / Foto: Printscreen/RTV Pink

 Slađo, šta ima na tvom emotivnom planu – upitala je voditeljka.

– Imam nekog u svom životu. Blistam i sijam! Taj momak se bavi fudbalom. Jako mi je lijepo. To je stara ljubav, koja se sad podgrijala. Poznat je javnosti. Ne želim da otkrijem da li igra za reprezentaciju. Ja sam za jednog lijepog i zgodnog momka rođena. Bitno mi je samo da se on ne umara – kazala je Slađa.

Podsjećanja radi, Slađa Lazić je istakla da je kod plastičnog hirurga ponijela sliku Ane Korać, te priznala da bi voljela da izgleda poput nje. Iako su je mnogi povezivali sa Stanijom Dobrojević i Majom Marinković, nazivajući je njihovim kopijama.

“Oduvijek sam željela da ličim na Anu Korać

– Radim nos i kapke, mačije oči, a sljedećeg puta vidjećemo da li ćemo raditi grudi odmah ili… Ja sam za to da legnem i uradim sve kompletno, ali to vjerovatno neće moći. Moj doktor je insistirao da me prvo pogleda, pa da se sve dogovorimo. Oduvijek sam željela da ličim na Anu Korać, moram zvanično da kažem. To jeste istina, iako su mi govorili da želim da ličim na Staniju i Maju Marinković. To nije istina. Ana Korać ima najljepše lice od starleta. Nju jako gotivim. Što se mene lično tiče, sve mi se sviđa na Ani Korać – otkrila je Poršelina pred operaciju.

Pročitajte i: Šta nam donosi septembar? Ko će dobiti novac, a ko novu ljubav.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS