calendar

Subota 31. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ove riječi Zorana Kalezića su slomile srce Silvane Armenulić ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Kome više smrde noge? Takmičenje u Gornjoj Višnjici! Ovo je bilo omiljeno Titovo jelo: Možete ga lako spremiti Život sa dvije žene: Elmedin priča Arnelu o životu na Zapadu! U Minhenu može očekivati OVO ŠKOLSKI PRIMJER BRUKANJA! Ovo je Anu Nikolić toliko srozalo da danima kuka! Rijaliti takmičarka SMOTALA POZNATOG FUDBALERA! Isplivali detalji tajne romanse Penzioner se mjesecima dopisivao s “Brazilkom”: A onda je dobio poziv iz banke IVAN OBJAVIO ŠOKANTNE TVRDNJE O RIJALITI UČESNICI! Ona mu zaprijetila sudom, a on udario još jače! PLJUŠTE TUŽBE NA SVE STRANE (FOTO) KAKO LJUDI REAGUJU KADA PROGLEDAJU? Jedan od najuglednjih svjetskih očnih hirurga Nikica Gabrić daje odgovor na ovo pitanje EKSKLUZIVNO u “Sada i ovde”! Nives Celzijus nikad ne ostaje dužna vjernim pratiocima: Grudi ponovo u prvom planu NAJGORA ZAJEČARSKA GITARIJADA U ISTORIJI?! Loša posjeta i drugog dana festivala, Ritam nereda otkazao nastup! ZASTRAŠUJUĆA FOTKA ANELI IZ BOLNICE: Živa sam! TRAGEDIJA U SAD: Utopile se majka i kćerka iz BiH MAJA OTKRILA RAZLOG RASKIDA SA STANISLAVOM: Nije mi odgovaralo da … Bh. meterolog Nedim Sladić analizirao ovogodišnje ljeto u Sarajevu: Dobili smo novog prvaka TAMARA MISIRLIĆ O TEŠKIM SUDBINAMA! Reprezentativka Srbije u karateu i humanitarac EKSKLUZIVNO u emisiji “D-Cast”!

ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Praviš jelo i služiš, a Elme nezahvalan! “Ne bude li se promijenio, znam kako ću dalje” (VIDEO)

Objavio: RHT
31/08/2024 11:00 AM

Jana: Praviš jelo i služiš

Foto: Hype

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Jana: Praviš jelo i služiš

Sultanova Ukrajinka jutro je otvorila rondanjem.

“Praviš jelo i služiš, a Elme nezahvalan” – rekla je Jana, te dodala:

“Zato, ne bude li se promijenio, znam kako ću dalje…”

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu:

Posjeta policije

Podsjetimo, prethodni mjesec, poslije žestokih napada na glavu kuće iz Gornje Višnjice, Elmedin je otišao u policiju i prijavio sve one koji su vrijeđeli njega i njegovu porodicu na društvenim mrežama. Nakon što je dao izjavu svim hejterima je poslao jasnu poruku.

-Sve sam snimio i sve dokaze prikupio- poručio je Elmedin.

Sve je predao nadležnim organima koji su poduzeli sve mjere da se napadi zaustave.

Elmedin je nakon posjete policiji i prijave koju je podnio zbog niza uvreda i stresnih situacija odlučio da odmori od svega… Spakovao je svoje stvari i na nekoliko dana otišao iz Gornje Višnjice, a društvo mu pravi Arnel.

Kako bi smirio Janu i Fatimu, poručio im je da budu jake i da ne plaču…

– Moram odmoriti od svega i idem u šator. Ponio sam sve to treba, a ne želim da Jana i Fatima budu uznemirene – poručio je.

Nezapamčena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca.

Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Pročitajte i: Život sa dvije žene! Elmedin nas je OSTAVIO! 

(hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS