calendar

Petak 30. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ONA JE BILA PRVA JUGOSLOVENSKA STARLETA! Fatalna plavuša zbog koje su muškarci gubili glave DENIZ DEJM UHVAĆENA IZA DRVETA KAKO U TORBU SAKRIVA OVO! Evo šta je radila nakon snimanja emisije “ShowBLIZ” Rada Vasić SA KNEDLOM U GRLU: Moj život NEMA SMISLA, djeca su izabrala POGREŠAN PUT! Četiri djevojke saznale da se zabavljaju s istim muškarcem, pripremile mu iznenađenje na kućnom pragu JANJUŠ SKOČIO NA MILENU! Odmah prekinut program, nastao NEVIĐENI HAOS! SUPRUGA SLOBE RADANOVIĆA SE ŽESTOKO ZAIGRALA U FOTOŠOPU! Šok fotke kruže mrežama, komentari samo pljušte: “Kompleksi” MAZIM SE S LJUDIMA ZA NOVAC, SAT VREMENA NAPLAĆUJEM 180 EURA: No, ovo nikad ne radi Sve veći broj slučajeva ove spolne bolesti: Povećava se i broj osoba koje su otporne na lijekove Zašto se ubila prva žena Bore Đorđevića? Jedno je i poslije toliko godina ostalo misterija “SA ALEKSANDROM NAM SE DEŠAVAO ŽIVOT” Šok priznanje Dejana Dragojevića, u sve umiješana i Ana Korać! Šta je muškarcima najprivlačnije kod žena: Fizički izgled nije na vrhu liste Nakon dueta Joksimović i Cetinski prekinuli prijateljstvo: Dotični ima neke probleme u glavi Sve tajne izlaze na vidjelo, tri horoskopska znaka će raskinuti u septembru! Saobraćajna nesreća kod Žepča: Na terenu i hitna pomoć, otežan saobraćaj na M-17 JANA OBJAŠNJAVA ZAŠTO JE NEZADOVOLJNA, ALI ISTO TAKO KAŽE DA JE FATIMINA KROMPIRUŠA ORASPOLOŽI! Sha se obratio HEJTERIMA: Mi smo USPJELI, a svi su nas pokušavali RASTAVITI

Šta je muškarcima najprivlačnije kod žena: Fizički izgled nije na vrhu liste

Objavio: RHT
30/08/2024 8:20 PM

Šta je muškarcima najprivlačnije kod žena: Fizički izgled nije na vrhu liste

Šta je muškarcima najprivlačnije kod žena/Foto: Shutterstock

Postoje neki kvaliteti kod žena koji posebno privlače muškarce, a iako često očekujemo da je privlačnost prvenstveno fizička, ipak ono što dolazi iznutra zauzima prvo mjesto. Najčešće je vezano za samopouzdanje, samopoštovanje i ženstvenost.

Energija žene

Ne radi se o pretjeranom prilagođavanju ili brizi da svi drugi budu srećni na vaš račun. Radi se o uspostavljanju ravnoteže između vaše muške i ženske energije. Zračiti ženskom energijom znači povezati se s emocijama i ući u balans.

Na taj način osoba blista, djeluje kao da sama bira ono što želi u životu, a ne kao da će biti izabrana. To joj osnažuje život i čini ga ugodnim, ona se ne prepušta u tuđe ruke, već ima kontrolu. Na taj način dolazi i ljubav, kao i idealan muškarac, prenosi Avaz.

Poštovanje granice

Treba reći ne i da, zavisno od toga šta osoba želi i na šta je spremna. Poštujući svoje granice, žena ostaje vjerna sebi i ne kompromituje svoje ciljeve i vrijednosti. To je posebno važno kad se desi hemija i ona upozna osobu koja joj se jako sviđa.

No ona i dalje zna svoje granice i poštuje ih bez obzira na njega.

Ranjivost i snaga

Potrebno je vjerovati u sebe kako bi osvijetlili svoje unutrašnje svijetlo. Vjera u vaš ženski sjaj je ono što vas sprečava da se oslonite na tuđu svjetlost da biste se osjećali cijelima. Ovo vas stavlja na vozačko sjedište vašeg života, umjesto na suvozačevo sjedište s drugom osobom koja upravlja vama na mjesta na koja ne želite ići.

Prihvatanje vašeg autentičnog ženstvenog ja može zahtijevati vrijeme, strpljenje i praksu.

Vjerujte u sebe. Već ste privlačni, magnetični i blistate. Znaćete da ste na pravom putu kada se muškarcu od same prisutnosti zavrti u glavi kada uđete u prostoriju.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/cdm.me/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS