calendar

Petak 30. Avgust, 2023

ZORICA MARKOVIĆ MORA DA SE ISELI IZ SOPSTVENE KUĆE?! Hitno se oglasila i otkrila razloge haosa

Objavio: RHT
30/08/2024 3:20 PM

ZORICA MARKOVIĆ MORA DA SE ISELI

Zorica Marković godinama živi van grada i uživa u prirodi i svom dvorištu. Međutim, kada su oko nje počeli moćnici da kupuju placeve i zidaju vile i zgrade, pjevačica se totalno smorila.

Foto: Hype  TV

Počeli su svi da joj smetaju, jer više nije imala svoj mir. Svi su joj gledali preko ograde, a iz visokih zgrada koje grade svi joj bulje bukvalno u dvorište…

ZORICA MARKOVIĆ MORA DA SE ISELI

Ne osjeća se više prijatno u sopstvenom dvorištu, pa je odlučila da napusti svoju kuću i potraži novi plac. Otkrila je da je prinuđena da se iseli iz svog doma zbog novonastale situacije. Kako je priznala, koleginica Vesna Zmijanac joj je ponudila da se doseli u njenu vikendicu.

– Oko mene nije više mir kao što je nekad bio. Grade se zgrade i meni se to ne sviđa. Stalno se čujem sa koleginicom Vesnom Zmijanac, rekla sam joj da hoću da bježim odavde i da tražim plac. I ona meni kaže: “Gdje ćeš ti? Majkić, ti si luda, ja ovdje imam dva hektara, uzmi koliko hoćeš” – rekla je Zorica nedavno, pa dodala.

Photo: M. M./ATAImages.

– Ja joj kažem da ću uzeti, ali da ću da platim, a ona meni kaže: “Ne, ne nećeš ti da platiš, uzećeš koliko hoćeš. Nema šta da plaćaš.” Hvala joj mnogo na tome, to mi ni najrođeniji nisu ponudili. Ali, ako se to bude desilo, svi ćete da dođete da vidite kako ona i ja živimo. Ja ću neki mali kućerak, a ona će u svojoj vili. Same smo, to bi bilo sjajno da stare dane nas dve dočekamo zajedno. Nema ko da se ljuti, Nikolija neće sigurno, a moji se takođe neće ljutiti jer za njih već zidam nešto – kroz osmijeh je rekla pjevačica.

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ VODI NOVU ŽIVOTNU BITKU

Pročitajte i: MILIĆ VUKAŠINOVIĆ VODI NOVU ŽIVOTNU BITKU! Ponovo prolazi pakao.


Milić Vukašinović
 posljednjih mjeseci vodi bitku sa svojim teškim zdravstvenim stanjem. Poslije napuštanja bolnice, roker je otputovao na oporavak, ali sada se susreće sa novim problemima.

foto: prinscreen/instagram/vukasinovic_milic

Prvo mu je otkrivena proširena aneurizma u lijevoj nozi, te je morao na operaciju kako mu ne bi bio amputiran donji ekstremitet. Oporavak nije prošao dobro jer je zaradio bolničku bakteriju…

Nakon toga su mu našli vodu u plućima i morao je da koristi kiseonik. A onda je uslijedio infarkt.

Sada ima nove probleme, sa …

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/Skandal/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS