calendar

Petak 30. Avgust, 2023

TEODORA UCIJENILA BEBICU: LJUBAV NA OZBILJNOM ISPITU (FOTO)

Objavio: RHT
30/08/2024 11:40 AM

TEODORA UCIJENILA BEBICU

Delić je i u “Beloj kući” skretala pažnju da joj to smeta kod Macanovića

Foto: instagram.com/teodora_delic

Rijaliti par u koji niko nije vjerovao ni dok se zabavljao u “Beloj kući”, a kamoli po izlasku iz rijalitija u spoljni svijet, ostao je zajedno. Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica dokazali su da su uspjeli da opstanu zajedno i pred kamerama i napolju.

TEODORA UCIJENILA BEBICU

Iako su često bili osporavani i na metama kritika, pa su im učesnici rijalitija, ali i narod koji ih je gledao u rijalitiju, prognozirali raskid, njih dvoje su ih ipak vremenom sve demantovali.

Međutim, postoji nešto što bi moglo da im ugrozi vezu, ukoliko Bebica ne bude istrajan.

Republika
Foto: Printskrin/Instagram

Naime, Teodora je često u rijalitiju imala zamjerke na Nenadovu kilažu. Napolju ga je konačno uzela pod svoje i natjerala da se pozabavi svojim izgledom.

Ona je na svom Instagram profilu podijelila video u kome Bebica diže tegove u teretani i na ta način otkrila koliki uticaj ima na Macanovića.

Ipak, tek ćemo da vidimo da li će Bebica uspjeti da dovede svoje tijelo do savršenstva i istopi kilograme ili će se vratiti na staro.

Republika
Foto: Printskrin/Instagram

Mnogi smatraju da je tek ovo pravi ispit njihove ljubavi, jer mu je Delićeva očito postavila ultimatum. A ukoliko on ne bude u stanju da ga ispuni, moguće da će ostati i bez nje.

S obzirom na to da teretana nije jedino što Bebici pomaže da dotjera liniju, već se podvrgavao i lipolizi, trebalo bi da uspij i izdrži do kraja. Jer, kilograme topi na bezbolan način, a vježbama se na kraju samo zateže.

Dnevni horoskop za petak, 30. avgust 2024.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za petak, 30. avgust 2024: Turbulentno kod Blizanaca, težak dan za Rakove, Strijelci donose odluku, a Vi?

OVAN

Dnevni horoskop za 30. avgust 2024. godine kaže da vas čeka povoljan dan, pun zanimljivosti i sastanaka koji će vam podići raspoloženje.

Horoskop 30. avgust 2024. / Izvor: Shutterstock/New Africa

Horoskop 30. avgust 2024. / Izvor: Shutterstock/New Africa

Danas ćete svojim idejama moći da zainteresujete ljude od kojih zavise vaši ciljevi. Na ljubavnom polju dobićete odgovore na pitanja o kojima u posljednje vrijeme mnogo razmišljate. Dobro se osjećate.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO: 

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS