calendar

Petak 30. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRAGEDIJA: Rođaci preminuli u bunaru Aneli ne zna šta joj rade iza leđa: Ovome se niko nije nadao! FILIP CAR NAPRAVIO HAOS ZBOG ALEKSANDRE! Pokrenuo sudski postupak zbog djeteta MILIĆ VUKAŠINOVIĆ VODI NOVU ŽIVOTNU BITKU! Ponovo prolazi pakao Voda iz lokalnih banjalučkih vodovoda nije ispravna Saša Mirković se oglasio nakon OČAJNE POSJETE prvog dana festivala u Zaječaru: “49. GITARIJADU organizovao je tim koji sam odabrao i bilo je preko 300.000 POSJETILACA za ČETIRI DANA” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima objasnila kako sačuvati brak: Ovo su njeni savjeti za sreću (VIDEO) Kolaps na nekoliko graničnih prijelaza: Očekuje se pojačan promet na ovim putevima TEODORA UCIJENILA BEBICU: LJUBAV NA OZBILJNOM ISPITU (FOTO) Preminuo proslavljeni igrač i trener Slavije Aleksandar Simić (45) Sve veći broj slučajeva ove spolne bolesti: Povećava se i broj osoba koje su otporne na lijekove Šok tvrdnje: “MAJA TUKLA DJEVOJKE I PO ZAGREBU, MORALA INTERVENISATI POLICIJA!” Janjuš se šokantno obratio Aneli i otkrio da se povlači iz javnosti: NAPUŠTA SRBIJU Moguć prekid vodosnabdijevanja u centru Sarajeva, ali i na Bjelašnici i Igmanu INDI EKSKLUZIVNO ZA HYPE TELEVIZIJU! Progovorila o UDAJI, Zoranu Marjanoviću, Editi, a onda istakla: “Milica Pavlović i Prijovićka nemaju energiju” NAKON RASKIDA SA MAJOM, STANISLAV SE OGLASIO! Sada je jasno kako se tješi! ŠOK! (FOTO)

INDI EKSKLUZIVNO ZA HYPE TELEVIZIJU! Progovorila o UDAJI, Zoranu Marjanoviću, Editi, a onda istakla: “Milica Pavlović i Prijovićka nemaju energiju”

Objavio: RHT
30/08/2024 9:40 AM

Indi ekskluzivno za Hype televiziju

Photo: Hype  TV

Pjevačica Indira Aradinović, poznatija kao Indi, ekskluzivno za Hype televiziju sumirala je sva aktuelna dešavanja iz svog života. Takođe, komentarisala je i kolege sa estrade, te otvoreno progovorila o svojoj sestri Editi.

Indi ekskluzivno za Hype televiziju

-Pa uglavnom svake nedjelje po neka novina, što je dobro. To je onako super i onako kako sam očekivala ovo ljeto – istakla je pjevačica na samom početku razgovora.

-Ona je dodala da joj je ovo ljeto bolje krenulo nego što je bilo do sada, te da je bila vrlo ažurna, što se tiče nastupa.

Pjevačice i sestre Indira i Edita Aradinović nedavno su se našle u fokusu zbog snimka koji prikazuje njihovu tuču nasred ulice. Odnosno, ispred zgrade u kojoj živi i njihova majka…Sada je pjevačica progovorila o odnosu sa sestrom.

“Povrijedila sam Editu”

-Joj, iskrena da budem, kao i uvijek. Do neke granice koje ne ugrožavaju mene i nju. Definitivno sam ja napravila prvi rez u njenom djetinjstvu. Moja negacija je bila tu kada sam odlazila od kuće i kada sam pravila svoju putanju da budem neko i nešto u karijernom smislu. Zaboravljajući da radim na sebi kao na toj nekom psihološkom radu iznutra. Meni je jako žao što sam ja nju u tom trenutku jako povrijedila, kao sestru. Što sam se je napustila pod znacima navoda, otišla da živim nekim svojim životom od kuće – dodala je Indi, pa nastavila:

Foto: Printscreen Ilustracija/indy_ara_indira/editaradinovic

-Ona je ostala sa majkom. Od tada kreće njena borba sa samom sobom, kao adolescent, razvijanje bez sestre, a gleda kako joj sestra napreduje. Kako sestra ima hitove, kako sestra živi nekim sjajnim, glamuroznim životom. A to nije sve tako kao što je izgledalo. Nije znala neku moju unutrašnju borbu, neke privatne borbe. Ja se nadam da je ona meni taj dio života oprostila jer bez oprosta ne možemo dalje – navela je pjevačica.

Indi o tuči sa Editom

-Taj incident nije bio potreban ni meni ni njoj u našim godinama i jako je to emotivno poslije ostavilo traga. Uticalo je i na mene i na nju, ali opet je možda donijelo nešto dobro. Sada ne znam šta. Vrijeme će pokazati.

Photo: M.M./ Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

O ljubavi sa Zoranom Marjanovićem

Pjevačica Indi Aradinović posljednje vrijeme je u centru medijskog interesovanja, nakon što se saznalo za njenu emotivnu vezu sa Zoranom Marjanovićem. Tim povodom ona se sada za Hype televiziju dotakla ljubavne romanse sa njim:

-On je obilježio moju ličnu kartu “Bato bre” i život. On je tu i mi se podržavamo. Zoki isto ima jednu veliku dušu, veliku emociju kada je u pitanju njegov život. I nešto što je donio u moj život. U pravo vrijeme se pojavio kada vjerovatno i ja treba da napravim neki korak veći poslije dužeg vremena. – dodala je pjevačica i istakla da ne razmišlja o udaji:

-Ne, ja nisam neko ko žuri za tim. Stvarno nemam vremena za to jer mi je krenuo posao, a udaja mi ne garantuje neku sreću sa nekim s kim živiš i dijeliš prostor i život.

“Ne znam kako je uspela Milica Pavlović”

-Ona nikada nije bila moja šoljica čaja, totalno jedna hladna energija, za mene neubjedljiva. Ja opet kažem, nevjerovatno kako je ta djevojka napravila uspjeh, ja se bar pitam. Da li ta neka njena upornost, ali definitivno nikada ne bih otišla na njen koncert. – dodala je Aradinović.

“Prijovićka nema energiju”

-Prijovićka je isto okej, lijepo peva, ali mi nema neku energiju sada ubjedljivu. Okej, lijepo pjeva, dobar, odličan vokal, ali mene nije ubjedila da je to 100 posto.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu ispod:

Pročitajte i: Dnevni horoskop za petak, 30. avgust 2024: Turbulentno kod Blizanaca, težak dan za Rakove, Strijelci donose odluku, a Vi?

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS