calendar

Četvrtak 29. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANELI SVE ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM, EVO ŠTA JE ODLUČILA! Nova promjena sve šokirala (FOTO) PORŠELINA OTKRIVA SVE ŠTO SE GURALO POD TEPIH? Ovo je ključ svih Majinih problema! Nezapamćeno divljanje u Ljubljani: Hrvatski navijači prekinuli meč i potukli se s policijom (VIDEO) “RIJALITI TJERA DA GLEDAMO SVIJET DRUGIM OČIMA” Sofija Gačić ekskluzivno za Hype televiziju o “Imanju”: TO ĆE BITI PRAVO OSVJEŽENJE! Zrinjski primio sedam golova u dvomeču s Vitorijom i oprostio se od Evrope SMRT U DOMU POZNATE VODITELJICE! Potpuno slomljena, oglasila se potresnim riječima: “Draga moja djevojčice, hvala ti za sve…” Jelena Krunić OTKRILA RIJALITI TAJNE: Filip me uredno MUVAO pred Aleksandrom Sandra Arika isprozivala fudbalere: Glume milionere, a niko 50 eura ne vadi iz džepa Pogledajte ove scene! Olujno nevrijeme pogodilo bh. grad: Jaku kišu pratio vjetar koji je nosio sve pred sobom ZADOBIO POVREDU VRATA I U LOŠEM JE PSIHIČKOM STANJU! Evo kako izgleda Uroš Stanić nakon što je prebijen! EKSKLUZIVNO! Hype uhvatio poznatog glumca u gaćama dok se trlja (FOTO) Ovo samo u Bosni ima: Golfom “dvojkom” uletio na teren, pa prekinuo utakmicu FATIMA NIJE ROMANTIČNA, ZATO TI JANO SJEDIŠ I UŽIVAŠ U OVIM SERIJAMA, A ONA TAMAN DA PORADI! Lidija Vukićević u sedmoj deceniji pršti koliko je fatalna: Niko nije ostao ravnodušan SVE OTKRIVAMO! Dejan Dragojević bez dlake na jeziku! DAVID JE KRIV ZA RASKID MAJE I STANISLAVA Slika KAO DOKAZ: Matora ima novu djevojku?

Slika KAO DOKAZ: Matora ima novu djevojku?

Objavio: RHT
29/08/2024 6:21 PM

Slika KAO DOKAZ: Matora ima novu djevojku?

Jovana Tomić Matora teško je podnijela javnu prevaru koju joj je priredila bivša supruga Anita Stanojlović, ali čini se da je sada ponovo sretna u ljubavi.

Slika KAO DOKAZ: Matora ima novu djevojku?/ Foto: ATA Images

Naime, Jovana je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj drži žensku ruku. Sudeći po prisnosti i stisku, mnogi smatraju da je riječ o njenoj novoj djevojci.

Foto: printscreen

Mnogi vjeruju da je riječ o Stefani Grujić, s kojom je Matora po izlasku iz rijalitija bila bliska.

Čitajte i STIŽE PRODUKT LJUBAVI MIONE I ŠA! Ostvarili najveći životi san! Objavili lijepe vijesti

Nakon brojnih svađa i turbulentnog odnosa uselili se u reperov stan, njihova ljubav je procvjetala. Rijaliti par tvrdi da nikad nisu bili srećniji i da se uopšte ne svađaju jer ne osjećaju pritisak koji su im stvarali drugi rijaliti učesnici.

– Što se toga tiče našeg odnosa svi su nekako i navijali da se razdvojimo i sa osmijehom govorili da ćemo se razdvojiti po samom izlasku. Da ću biti ostavljen na toj čuvenoj rampi, ali smo ih demantovali naravno. Trebalo je da im bude jasno još dok smo bili unutra da do raskida neće doći kao što se ni unutra nijednom to nije desilo. Trenutno baš uživamo da budem iskren. Gledamo što više da odmaramo, sređujemo stan, imamo i dosta obaveza. Gledamo da sve pozavršavamo, pa krajem mjeseca na neki pravi odmor da odemo. Funkcionišemo stvarno super, u svemu se slažemo iako će hejteri reći laž, ali je to živa istina – rekao je Ša ranije za medije.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS