calendar

Četvrtak 29. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANELI SVE ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM, EVO ŠTA JE ODLUČILA! Nova promjena sve šokirala (FOTO) PORŠELINA OTKRIVA SVE ŠTO SE GURALO POD TEPIH? Ovo je ključ svih Majinih problema! Nezapamćeno divljanje u Ljubljani: Hrvatski navijači prekinuli meč i potukli se s policijom (VIDEO) “RIJALITI TJERA DA GLEDAMO SVIJET DRUGIM OČIMA” Sofija Gačić ekskluzivno za Hype televiziju o “Imanju”: TO ĆE BITI PRAVO OSVJEŽENJE! Zrinjski primio sedam golova u dvomeču s Vitorijom i oprostio se od Evrope SMRT U DOMU POZNATE VODITELJICE! Potpuno slomljena, oglasila se potresnim riječima: “Draga moja djevojčice, hvala ti za sve…” Jelena Krunić OTKRILA RIJALITI TAJNE: Filip me uredno MUVAO pred Aleksandrom Sandra Arika isprozivala fudbalere: Glume milionere, a niko 50 eura ne vadi iz džepa Pogledajte ove scene! Olujno nevrijeme pogodilo bh. grad: Jaku kišu pratio vjetar koji je nosio sve pred sobom ZADOBIO POVREDU VRATA I U LOŠEM JE PSIHIČKOM STANJU! Evo kako izgleda Uroš Stanić nakon što je prebijen! EKSKLUZIVNO! Hype uhvatio poznatog glumca u gaćama dok se trlja (FOTO) Ovo samo u Bosni ima: Golfom “dvojkom” uletio na teren, pa prekinuo utakmicu FATIMA NIJE ROMANTIČNA, ZATO TI JANO SJEDIŠ I UŽIVAŠ U OVIM SERIJAMA, A ONA TAMAN DA PORADI! Lidija Vukićević u sedmoj deceniji pršti koliko je fatalna: Niko nije ostao ravnodušan SVE OTKRIVAMO! Dejan Dragojević bez dlake na jeziku! DAVID JE KRIV ZA RASKID MAJE I STANISLAVA Slika KAO DOKAZ: Matora ima novu djevojku?

Djevojka tvrdi da većina žena koristi uloške pogrešno, pokazala “pravi” način

Objavio: RHT
29/08/2024 5:20 PM

Djevojka pokazala “pravi” način korištenja higijenskih uložaka

Korisnica TikTok je podijelila zanimljiv snimak u kojem je ženama objasnila kako se zapravo papirić na ulošcima koristi, što ih je itekako iznenadilo.

Djevojka pokazala “pravi” način korištenja higijenskih uložaka/Foto: printscreen

– Jeste li znale da uloške koristite čitav život pogrešno? Naime, otkrit ću vam jedan life hack. Ovaj papir ovdje na ulošku ustvari ne služi da ga bacite u smeće. Služi za sljedeće – postavite uložak na vaš donji veš. Ovaj ovdje papirić ne bacate. Odlijepite ga samo s jedne strane, okrenete s druge strane vašeg donjeg veša – kazala je.

Dalje je navela da drugo krilce ustvari zalijepite za papirić. Tvrdi da vam se na ovaj način nikada neće desiti da vam se krilca odlijepe.

Snimak je na TikToku dosad pregledan više od milion puta i ima preko 50.000 lajkova. Nekim ženama se ova ideja dopala, dok su druge navela kako uloške nikada ne bi nosile na ovaj način.

“Da si mi sad vidjela facu”, “Hvala, probat ću”, “Šteta što sam u menopauzi”, “I onda šukaš sve vrijeme dok hodaš”, “Mogu reći da je glupo. Em šuška em uložak nije fino fiksiran za gaćice. Može vam se desiti da vam uložak ode na stranu pa će vam biti divno” – neki su od komentara.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS