calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Helikopter lociran u jezeru, sutra izvlačenje Srbin pretukao suprugu u Beču, pa je molio da ga odveze do kafane ONA JE NAJNIŽA PJEVAČICA NA ESTRADI! Visoka je 156 centimetara! ANELI MOLI ZA OPROŠTAJ! Slomljena Ahmićeva se KAJE…neočekivano Jusuf Nurkić proslavio 30. rođendan: Objavio djelić atmosfere, na uho mu pjevao Halid Bešlić HARIS JE KRIV!? Melina progovorila o detaljima života sa Džinovićem U osamdesetim je bila san većine muškaraca: I danas izgleda kao bomba, a bujne grudi i danas jedva zadržava “Opasnost još nije prošla”: U FBiH zabilježeno 7.000 slučajeva morbila, povećan broj vakcinisanih JANJUŠ NE MOŽE DA PREBOLI ANELI? Oglasio se emotivnim riječima! Niko ga ne pamti OVAKVOG PJEVAO SA UPALOM PLUĆA, HITNA SE NIJE ODVAJALA OD NJEGA Otkriveni novi detalji o stanju Bore Đorđevića SENIDAH EKSKLUZIVNO ZA HYPE TELEVIZIJU PRED KONCERT U BEOGRADU! Pjevačica otkrila svoj ritual nastup, publiku očekuje NEVIĐENI SPEKTAKL! Teška 190 kilograma: Iz mora kod Omiša uklonjena mina iz Drugog svjetskog rata (HYPE PAPARAZZO) Senidah stigla u Beograd! Ekskluzivni kadrovi pjevačice u najopuštenijem izdanju na ulicama prijestonice Stotine hiljada uginulih riba zatrpale turističko mjesto u Grčkoj OSNIVAČ TELEGRAMA PUŠTEN IZ PRITVORA Evo gdje se sada nalazi SOCIJALNO MI JE DOŠLO NA VRATA Slavica Ćukteraš prošla kroz agoniju zbog borbe za starateljstvo

(HYPE PAPARAZZO) Senidah stigla u Beograd! Ekskluzivni kadrovi pjevačice u najopuštenijem izdanju na ulicama prijestonice

Objavio: RHT
28/08/2024 8:00 PM

Senidah stigla u Beograd!

(HYPE PAPARAZZO)

U novom izdanju “Hype Paparazza“, snimili smo popularnu pjevačicu Senidu Hajdarpašić, pred predstojeći koncert u Beogradu.

Iako se baš i nije proslavila sa prodajom karata, ona je ipak stigla u Srbiju.

Foto: HypeTV/Hype paparazzo/Senidah
Foto: HypeTV/Hype paparazzo/Senidah

(HYPE PAPARAZZO)

Naša ekipa “Hype paparazza” snimila je pjevačicu na aerodromu sa svojom saradnicom. Senida se pojavila u pink tunici i ljubičastim pantalonama, dok je na nogama imala zlatne espadrile.

Veliku pažnju je privukla i njena Dior torbica čija vrijednost doseže i do 3. 000 eura.

Mnogi su komentarisali da popularna Slovenka nikad bolje nije izgledala, a njen dolazak na aerodrom nije prošao nezapaženo.

Foto: HypeTV/Senidah
Foto: HypeTV/Hype paparazzo/Senidah

SENIDAH U NAJOPUŠTENIJEM IZDANJU

Senida je prvo obišla na jedno mjesto koje je šokiralo sve, gdje se zadržala neko vrijeme. Potom su njih dve zajedno otišle u jedan hotel na Slaviji.

Foto: HypeTV/Hype paparazzo/Senidah
Foto: HypeTV/Hype paparazzo/Senidah

Podsjetimo, pjevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, otkrila je u jednom intervjuu da nije naklonjena samo jednom polu, već ističe da “ne gleda ko je i šta neko” ukoliko joj se dopadne.

„Ja sam srećna žena. Radim ono što volim, svakog dana sam srećna kad ustanem i sjetim se da se bavim muzikom, da sam ispunjena. Sve ono o čemu sam maštala mi se ostvarilo, skoro sve“, rekla je ona jednom prilikom.

Senidah stigla u Beograd!

Podsjetimo, slovenačka pjevačica je svojevremeno na pitanje koje je seksualne orijentacije, odgovorila:

„Ja volim ljude. Ne gledam ni ko je, ni šta je. Bitno je samo da si ti meni okej i to je to. Volim dobre ljude. Neiskvarene.“

Ekskluzivne kadrove pogledajte klikom na video ispod ovog teksta:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS