calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ONA JE NAJNIŽA PJEVAČICA NA ESTRADI! Visoka je 156 centimetara! ANELI MOLI ZA OPROŠTAJ! Slomljena Ahmićeva se KAJE…neočekivano Jusuf Nurkić proslavio 30. rođendan: Objavio djelić atmosfere, na uho mu pjevao Halid Bešlić HARIS JE KRIV!? Melina progovorila o detaljima života sa Džinovićem U osamdesetim je bila san većine muškaraca: I danas izgleda kao bomba, a bujne grudi i danas jedva zadržava “Opasnost još nije prošla”: U FBiH zabilježeno 7.000 slučajeva morbila, povećan broj vakcinisanih JANJUŠ NE MOŽE DA PREBOLI ANELI? Oglasio se emotivnim riječima! Niko ga ne pamti OVAKVOG PJEVAO SA UPALOM PLUĆA, HITNA SE NIJE ODVAJALA OD NJEGA Otkriveni novi detalji o stanju Bore Đorđevića SENIDAH EKSKLUZIVNO ZA HYPE TELEVIZIJU PRED KONCERT U BEOGRADU! Pjevačica otkrila svoj ritual nastup, publiku očekuje NEVIĐENI SPEKTAKL! Teška 190 kilograma: Iz mora kod Omiša uklonjena mina iz Drugog svjetskog rata (HYPE PAPARAZZO) Senidah stigla u Beograd! Ekskluzivni kadrovi pjevačice u najopuštenijem izdanju na ulicama prijestonice Stotine hiljada uginulih riba zatrpale turističko mjesto u Grčkoj OSNIVAČ TELEGRAMA PUŠTEN IZ PRITVORA Evo gdje se sada nalazi SOCIJALNO MI JE DOŠLO NA VRATA Slavica Ćukteraš prošla kroz agoniju zbog borbe za starateljstvo Horoskopski znakovi koje čeka jesen za pamćenje Ovaj POTEZ UROŠA STANIĆA niko NIJE OČEKIVAO! Rekao da se povlači,pa URADIO OVO!

OSNIVAČ TELEGRAMA PUŠTEN IZ PRITVORA Evo gdje se sada nalazi

Objavio: RHT
28/08/2024 7:20 PM

OSNIVAČ TELEGRAMA PUŠTEN IZ PRITVORA

Osnivač Telegrama Pavel Durov pušten je iz policijskog pritvora u Francuskoj i prebačen je do zgrade suda u Parizu, gdje će saznati da li će protiv njega biti podignuta optužnica.

 photo: Instagram/Printscreen/durov

Durov, milijarder rođen u Rusiji, izašao je iz pritvora u nečemu što je izgledalo kao policijsko vozilo u srijedu popodne, navodi CNN.

Tužilaštvo u Parizu saopštilo je da će se Durov sada suočiti sa “početnim ispitivanjem i mogućom optužnicom”.

On je priveden u subotu na pariskom aerodromu Burže. Pod istragom je zbog sumnji da je saučesnik u nizu zločina, uključujući navode da je njegova platforma pomagala prevarantima, trgovcima drogom i ljudima koji su širili dječiju pornografiju.

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Ovaj POTEZ UROŠA STANIĆA niko NIJE OČEKIVAO! Rekao da se povlači,pa URADIO OVO!

Bivši učesnik rijalitija, Uroš Stanić, koji je prije nekoliko dana doživio napad u prodavnici. Zbog čega je izjavio da je prinuđen da promijeni mjesto boravka jer se osjeća jako uplašeno ugroženo. Poslije početnog šoka izgleda je riješio da stvari uzme u svoje ruke, te je angažovao advokata.

Posjetio advokata i sprema tužbe

Naime, Stanić je prvo apelovao na nadležne ograne putem društvene mreže Instagram, gdje je pratiocima saopštio da se mora povući na nekoliko dana, jer prolazi kroz težak period i potrebno mu je malo vremena da se oporavi od svega što mu se dogodilo, da daju sve od sebe i što pre pronađu nasilnika, jer živi u strahu, a sada se i sam angažovao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS