calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U osamdesetim je bila san većine muškaraca: I danas izgleda kao bomba, a bujne grudi i danas jedva zadržava “Opasnost još nije prošla”: U FBiH zabilježeno 7.000 slučajeva morbila, povećan broj vakcinisanih JANJUŠ NE MOŽE DA PREBOLI ANELI? Oglasio se emotivnim riječima! Niko ga ne pamti OVAKVOG PJEVAO SA UPALOM PLUĆA, HITNA SE NIJE ODVAJALA OD NJEGA Otkriveni novi detalji o stanju Bore Đorđevića SENIDAH EKSKLUZIVNO ZA HYPE TELEVIZIJU PRED KONCERT U BEOGRADU! Pjevačica otkrila svoj ritual nastup, publiku očekuje NEVIĐENI SPEKTAKL! Teška 190 kilograma: Iz mora kod Omiša uklonjena mina iz Drugog svjetskog rata (HYPE PAPARAZZO) Senidah stigla u Beograd! Ekskluzivni kadrovi pjevačice u najopuštenijem izdanju na ulicama prijestonice Stotine hiljada uginulih riba zatrpale turističko mjesto u Grčkoj OSNIVAČ TELEGRAMA PUŠTEN IZ PRITVORA Evo gdje se sada nalazi SOCIJALNO MI JE DOŠLO NA VRATA Slavica Ćukteraš prošla kroz agoniju zbog borbe za starateljstvo Horoskopski znakovi koje čeka jesen za pamćenje Ovaj POTEZ UROŠA STANIĆA niko NIJE OČEKIVAO! Rekao da se povlači,pa URADIO OVO! Kako je “pjegava divljakuša” iz Brčkog postala legendarni model (FOTO) Kristijano Ronaldo obezbijedio Georginu za cijeli život PJEVAČ IZBODEN NA NASTUPU! Pijani gost mu prišao sa leđa,detalji JEZIVOG NAPADA! Teška saobraćajna nesreća kod Salakovca: Dijelovi automobila rasuti po cesti, u potpunosti obustavljen saobraćaj na M-17

PJEVAČ IZBODEN NA NASTUPU! Pijani gost mu prišao sa leđa,detalji JEZIVOG NAPADA!

Objavio: RHT
28/08/2024 5:20 PM

PJEVAČ IZBODEN NA NASTUPU!

Printscreen/ionstagram dejan zivic

Pjevač Dejan Živić progovorio je o nemilom događaju koji mu se dogodio na jednoj privatnoj proslavi koja, srećom, nije imala tragični ishod.

Naime, dok je nastupao u Berlinu, gost koji je bio u pijanom stanju napao ga je s leđa i povrijedio ga nožem.

PJEVAČ IZBODEN NA NASTUPU!

 To je bilo 2009. godine u Njemačkoj, ne znam ni kako se to dogodilo. Samo znam, da je ničim izazvan gost koji je bio vidno u alkoholisanom stanju napao mene sa leđa. Uboo me je nožem čovjek, nož se zabio u rebro, srećom nije oštetio ni jedan vitalan organ – rekao je pjevač. 

“Ne pjevam tamo gdje uslovi nisu dobri” 

Od tada Dejan Živić pažljivo bira sa kim sarađuje.

– Srećom pa je obezbjeđenje reagovalo tako da se na tome i završilo. Iskreno od tada pazim gdje nastupam i ne želim da pjevam u svakakvim lokalima. Znate, ja sam pjevač po koga su slali privatni avion da pjevam za neke uticajne ljude na par sati i odmah nakon svirke su me vratilli kući. Ne želim da neko misli da sam nadobudan, ali samo kažem da volim da nastupam na pristojnim i kulturnim mjestima. Dugo sam u poslu, ljudi su zadovoljni mojim nastupima i zato kad me pitaju što me nema svuda da nastupam, prosto ne želim ako uslovi nisu adekvatni i pristojni.

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS