calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

Ovi su proizvodi povučeni s tržišta: Ne jedite ih

Objavio: RHT
28/08/2024 2:00 PM

Ovi su proizvodi povučeni s tržišta

Državni inspektorat Republike Hrvatske obavijestio je potrošače o opozivu proizvoda Alnatura grickalica sa sirom gouda ekoproizvod 80 g.

Ovi su proizvodi povučeni s tržišta/Foto: Instagram

Riječ je o proizvodu koji ima rok trajanja najbolje upotrijebiti od 15.02.2025. do 15.05.2025., EAN: 4104420227552 / MAN: 2063504. Kao razlog povlačenja proizvoda, navodi se moguće prisustvo čestica metala u sadržaju istog.

Proizvod nije u skladu s Uredbom 178/2002 o utvrđivanju opštih načela i uslova zakona o hrani, osnivanju Evropske agencije za sigurnost hrane, kao i utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Čitajte i STANISLAV KROFAK SE VRATIO STAROJ LJUBAVI? ZADAO BRUTALAN udarac! Ovaj PRIZOR za Maju neće biti prijatan?

Nedavno je u svim medijima osvanula vijest o raskidu Maje Marinković i Stanislava Krofaka. Bivši partneri, nisu se oglašavali o ovoj temi. 

Korisnici društvenih mreža primijetili su da su Marinkovićeva i Krofak uklonili sve zajedničke fotografije sa svojih profila, a to je dodatno potvrdilo njihove sumnje o razilasku ovog para.

Maja je na svom Instagram profilu objavila snimak na kome se vidi kako uživa u jednom restoranu, a zatim i citat koji bi mogao biti upućen Stanislavu. (DETALJNIJE KLIKOM OVDJE)

– Najveći zaj*b u životu je poigrati se sa ženom koja još samo iz aviona nije pala. Pa ustala – pisalo je u objavi.

Ni Stanislav nije ostao dužan i prećutao na Majine indirektne poruke. Naime, on je, takođe, na svom Instagram profilu poslao jaku poruku. Za koju pratioci na društvenim mrežama misle da je upućena Maji.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS