calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ljekari DAJU SVE OD SEBE da se POPRAVI STANJE BUBREGA I JETRE!” Oglasio se MENADŽER BORE ČORBE! Evo u kakvom je STANJU Femicid u Novom Pazaru: Ubio suprugu, pa izvršio samoubistvo, iza njih ostalo petoro djece Pobjednik Festivala narodne muzike Ilidža 2024. je Mirza Hamzić TEODORA OTVORENO: JEDVA SAM ŽIVA OSTALA! ZATVOR I RIJALITI TO JE ISTO! Sada idem da pobijedim! Ovi su proizvodi povučeni s tržišta: Ne jedite ih ZAPROŠENA Lena Čolak! Oko pjevačice ROMANTIKA I SAMI LUKSUZ! Obratila se VJERENIKU: Hvala ti što si… (VIDEO) Kruži snimak TRENUTKA PADA helikoptera OS BiH: Srušio se u Jablaničko jezero (VIDEO) SLUŠKINJE ME NOSE DO SALONA, UNAJMILI SMO JOŠ TRI! Srpska influenserka koja pliva u novcu razbjesnila javnost izjavom SVAĐA, SVE BACIO KROZ PROZOR, NASTAO HAOS! Elmedin ispunio obećanje TAKI JE KRIV ZA PREKID! Podmetnuo poruke? Nije podnosio Stanislava! Očajna situacija, svi detalji! SEVERINU ŽELE PROTJERATI IZ HRVATSKE NAKON SRAMNOG POTEZA! Komentari na društvenim mrežama su brutalni DOSTA SAM VAS PUŠTAO! Samo Fatima sluša! Moja je glavna riječ je l’ JASNO?! Aca Lukas se direktno obratio gradonačelnici Sarajeva: Žao mi je što od drveta ne vidi šumu! Teška nesreća na Stupu: Vozilo prošlo kroz metalnu ogradu i visi s mosta, izvlače ga vatrogasci Stanijin Alibaba promijenio imidž: Starleta je od njega napravila svog Bali-bega! (Foto) SLIJEDI HAOS! Milena Kačavenda posvetila tetovažu bivšem suprugu! Svi se pitaju šta stoji iza tog gesta

“LEPI MIĆA ME PREVARIO SA MNOM, UŽIVALA SAM!” Šok u emisiji uživo, ona se javila i izgovorila ove riječi, muk u studiju!

Objavio: RHT
28/08/2024 10:00 AM

LEPI MIĆA ME PREVARIO

Tokom sinoćnjeg gostovanja Sneže Kušadasi, Lejdi Di i Slobe Josipovića, dogodio se neočekivani obrt.

LEPI MIĆA ME PREVARIO/Foto: printscreen

Iako Lepi Mića nije bio gost emisije, u program se javila gospođa koja tvrdi da ju je upravo ovaj rijaliti učesnik prevario sa njom.

Ona je tom prilikom izgovorila skandalozne stvari u programu uživo, nakon čega je zavladao muk u studiju.

-Ćao, ovdje Vanesa, javljala sam se prije neki dan u emisiji. Muvala sam Lepog Miću, ali smo išli na ručak, on je počeo da me pipka – rekla je Vanesa.

-Da li ste bili intimni? – upitao je Darko.

-Lepi Mića me kres*uo, bili smo u hotelu – rekla je Vanesa.

-Iskreno, ne vjerujem u ovu priču – rekao je Darko.

-Poslije toga imala sam seks s crncem, tako da sam s Lepim Mićom uživala u seksu – rekla je Vanesa.

Foto: printscreen

-Imam pitanje za Snežu Kušadasi. Ledena, imaš li ti nekog dečka? – upitala je Vanesa.

-Nemam dečka – rekla je Sneža.

-Nažalost, bio je moj – rekla je Vanesa.

-Meni je Mića rekao da mu pišem na Instagram, vidjeli smo se i on me je kres*uo i bilo mi je prelijepo. Moram da pitam Slobu da li bi me on kresnuo – rekla je Vanesa.

Pa neću da ulazim u sukob s Mićom, jedino ako mi Mića da dozvolu – rekao je Sloba.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS