calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Šta se dogodilo s Ognjenom Amidžićem? Od crne kose nije ostalo baš ništa Jokić otkrio tajnu svoje dijete: Evo kako je skinuo 14 kilograma Aca Lukas POTVRDIO RIJEČI Saše Mirkovića: Ne želim da pljačkaju budžetske pare JANJUŠ POSTAJE VODITELJ?! Otkrio sve detalje javno, evo kada počinje sa novim projektom! (VIDEO) EVO GDJE SE NALAZI STANISLAV KROFAK NAKON RASKIDA SA MAJOM! Javno otkrio čemu se posvetio, svu energiju uložio je u jedno! (FOTO) Mimi Oro proziva! MAJA MARINKOVIĆ IMA KOMPLEKS OD MENE! Tijana Ajfon sve rijaliti cure usmjeri! Stanislav puno šara AGONIJA! “DJECA SU IZABRALA DA BUDU SA MNOM, A NE SA NJIM!” Potresna ispovijest Mirjane Milenković o torturi koja idalje traje sa bivšim mužem “Hoće da mi ih oduzme!” Strava i užas u Srbiji: Dječak (15) poginuo dok je pravio video za društvene mreže Saša Mirković BRUTALNO: “Niko ti nije kriv što su te oženila i ostavila oba muža SRBINA!” UROŠA STANIĆA NAPALA I UDARALA IZ SVE SNAGE! HAOS POLICIJA NA VISINI ZADATKA?Ova bruka odzvanja ulicom DOK SVI BRUJE O ODNOSU LUNE I MARKA, PAR SE ODLUČIO NA NEOČEKIVANI POTEZ! Fanovi u nevjerici, evo šta su uradili! (FOTO) MOJA LJUBAV JEDINA! Neću više nikad praviti greške? JANJUŠ OTVORENO SVOJOJ Ẓ̌ENI! Selma Bajrami: SVEKRVA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT PLAČEM DAN I NOĆ! Dijete me jednostavno više ne doživljava! Bol i tuga! MIONA ŽELI POBJEĆI ALI TRAŽI KAKO? Sha je izgubio dostojanstvo! Saša Mirković se javno obratio Sarajlijama: Pozivam grad Sarajevo da planirani novac utroši na nešto korisnije BORA ČORBA JE U KRITIČNOM STANJU! Ovo su najnovije informacije iz bolnice gdje je hospitalizovan frontmen “Riblje Čorbe”!

DOK SVI BRUJE O ODNOSU LUNE I MARKA, PAR SE ODLUČIO NA NEOČEKIVANI POTEZ! Fanovi u nevjerici, evo šta su uradili! (FOTO)

Objavio: RHT
27/08/2024 8:40 PM

DOK SVI BRUJE O ODNOSU LUNE I MARKA

Luna Đogani i Marko Miljković
Foto:ATA Images

Nekadašnji učestnici rijalitija i bračni partneri Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su imali incident, zbog kog se spekulisalo da će se ovaj par razići.

Miljković je bio uhapšen nakon što je ušao u sukob sa komšijom, a potom je navodno pokušao da napadne policajca.

Sve ovo najteže pada njegovoj supruzi, koja ne želi da on bude iza rešetaka.

DOK SVI BRUJE O ODNOSU LUNE I MARKA, PAR SE ODLUČIO NA NEOČEKIVANI POTEZ!

Sada je ovaj par otputovao na najpopularnije ljetovalište naših turista, u Crnu Goru, Budvu.

photo:printscreen/instagram/luna_djogani

Njih dvoje su se oglasili putem mreža, pa tako možemo da vidimo da ovaj par uživa u svakom zajedničkom porodičnom trenutku.

Podsjetimo, kako je izvor blizak paru za medije rekao, Luna je molila Marka da ne ostavlja nju i djecu:

– Marko ne pokazuje bilo kakvu zabrinutost zbog haosa koji može da se desi, ali je Luna baš uplašena, ne može da zamisli da joj je muž u zatvoru. Kada su saznali za optužni prijedlog suda, Đoganijeva je počela da plače. Molila je Marka da ne ostavlja nju i djecu. Marko, kao i njen tata, pokušali su da joj objasne da će učiniti sve da Marko ne ode u zatvor i da neće ostati sama.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS