calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac MIONA GA UHVATILA ZA SPOLNI ORGAN! Skandalozne scene u rijalitiju, kamera sve zabilježila, nije se mogla obuzdati! SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA! SPAS NAŠLA POD OSTROGOM! STANIJA SE MOLI! Sada je sve jasno (FOTO) Tučnjava na benzinskoj pumpi u Sarajevu: Sijevali noževi, jedna osoba povrijeđena Robotaksiji već voze Amerikom: Pogledajte kako to izgleda (VIDEO) “ANELI JE SRAMOTA za ŽENE koje se BORE za POTOMSTVO!” Ivka Numerolog nije štedjela Ahmićevu, a evo šta misli o novom rijalitiju IMANJE! (VIDEO) “IMALA SAM TRI KARCINOMA, SLALI SU ME KOD PSIHIJATRA” Nada Obrić o borbi sa opakom bolešću, otkrila šta je uradila pred operaciju

POZNATI TIKTOKER POSTAO MUŠKA STARLETA KOJA JAVNO POKAZUJE GOLU ZADNJICU!

Objavio: RHT
12/01/2022 10:56 PM

Poznati Tiktoker WajWai, pozirao je za Instagram go u snegu ne bi li pokazao svoju zadnjicu, kako bi pridobio još više pratilaca na popularnoj društvenoj mreži Instagram. Nije ni čudo što su mu nedavno administratori obrisali Tiktok nalog od skoro 700.000 pratilaca, pa je zbog toga i zaplakao pred brojnim fanovima.

PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Neki pratioci nisu mogli da veruju da je WajWai dozvolio sebi da se go blamira na snegu, drugima je bilo zabavno, dok ima i onih koji su ga šaljivo pravdali kako je ovaj potez u redu u eri društvenih mreža.

Waj Wai je jedan od naših najpoznatijih influensera, poznat po ekscentričnoj frizuri i viralnim forama koje postanu trend. Nakon ove objavljene fotografije možemo reći da je dobio i počasnu titulu prve muške Tiktok starlete.

Nedavno je snimio duet da MC STOJANOM i bio prvi u trendingu sa pesmom “Vegan”.

PRINTSKRIN/INSTAGRAM

AUTOR: hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS