calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Žena čuvala parking mjesto, drugi vozač je izgurao autom SANDRA NIJE ZASLUŽILA MAJINU IZDAJU? OSVETA SE SERVIRA HLADNA! Otac Dejana Dragojevića: DEJAN JE DOŽIVIO NAJVEĆI JAVNI ŠOK !David je kao leptir. Dalila nas je pokušala iskorijeniti! ANABELA JAVNO PROGOVORILA O POMIRENJU SA GAGIJEM ĐOGANIJEM! Pjevačica iznenadila sve izjavom: “Prelijepo je bilo!” OGLASIO SE STANISLAV NAKON RASKIDA SA MAJOM! Uputio brutalnu poruku, njegove riječi odzvanjaju, ovo niko nije očekivao! Filip Car: ALEKSANDRA JE UGASILA JEDNU DIVNU PRIČU! Živim za svoju princezu, a starlete preko mene žele ime Menadžer Aleksandre Prijović i Lepe Brene za BIH priznao da je davao mito za medicinsku opremu u koroni! Marković: “Davao sam im po 9 maraka po zaštitnom odijelu”! INDY I ZORAN – RASPRAVA USRED GRADA! Ljubomorne scene haosa! Maja Marinković OTVORENO! JE L’ PUKLA VEZA? Stanislav očajan? OVO SAM URADILA NA SEBI? Sve bi voljele da su na mom mjestu! Milan Milošević kroz suze! DOSTA JE RIJALITIJA! Dalilu sam stvorio! Anita je dama! Aneli je…? “MUKA MI JE OD ANITE!” Ekskluzivno! Saška Karan URNISALA rijaliti pobjednicu! (VIDEO) MILJANA I IVAN: LJUBAV STANUJE TU! Vračara mi je rekla da se mirim zbog Željka! IDEMO U RIJALITI ZAJEDNO? Maja Marinković trudna?! Procurili strogo čuvani detalji, Stanislav zanijemio kad je čuo sretne vijesti Vrijedi li OVIH PARA? Da li su normalni?! Sarajevo plaća BOGATSTVO za Novu Godinu da pjeva i “dama sa jahte” Saša Mirković o ponašanju “dame sa jahte”: Seve je vječna žrtva Sofija Una Manić otkriva: FILIP CAR MI JE NAPRAVIO DIJETE? Morala sam raditi DNK TEST?

Milan Milošević kroz suze! DOSTA JE RIJALITIJA! Dalilu sam stvorio! Anita je dama! Aneli je…?

Objavio: RHT
26/08/2024 9:00 PM

Dalilu sam stvorio! Aneli je…?

Milan Milošević, poznati novinar i voditelj, emotivno se oglasio povodom situacije u rijalitiju, u kojem su učesnici često na udaru kritika i osuda javnosti. Milan je kroz suze pričao o tome kako je bio ključna figura u stvaranju karijere mnogih rijaliti zvijezda, ali se posebno osvrnuo na Dalilu Dragojević.

Dalilu sam stvorio! Aneli je…?/foto: hype

“Dalilu sam stvorio, ona je bila niko i ništa dok nije ušla u rijaliti. Ja sam joj dao šansu, a sada gledam kako je rijaliti uništava,” rekao je Milan s tugom u glasu. Potom je pohvalio Anitu, nazivajući je pravom damom, koja je, prema njegovim riječima, pokazala kako se treba ponašati u javnom životu.

Međutim, kad je riječ o Aneli, Milan je bio suzdržan. “Aneli je…? Ne znam šta da kažem. Ona me razočarala,” izjavio je kroz suze, naglašavajući da je vrijeme da se povuče iz svijeta rijalitija. Cijeli intervju pogledajte u nastavku:

Čitajte i Detalji Severininog ZADRŽAVANJA NA GRANICI: Ispitivali je o izjavama o SREBRENICI, OLUJI…

Severina Vučković sinoć je, prema pisanju medija, zaustavljena na granici kada je trebalo da uđe u Srbiju.

Poslije kraćeg privođenja, uslijedila je procedura od strane policijskih službenika, navodi se.

Nakon razgovora sa nadležnim organima, Vučkovićeva je puštena da uđe u našu zemlju. Ali ono što je šokatno je da je pjevačica navodno ipak riješila da se vrati u Hrvatsku.

Hrvatski mediji prenose kako je Severina zaustavljena na granici u 19.35 časova. U Srbiji je trebalo da nastupi na privatnom slavlju povodom rođendana u 23 sata.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS