calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja Marinković OTVORENO! JE L’ PUKLA VEZA? Stanislav očajan? OVO SAM URADILA NA SEBI? Sve bi voljele da su na mom mjestu! Milan Milošević kroz suze! DOSTA JE RIJALITIJA! Dalilu sam stvorio! Anita je dama! Aneli je…? “MUKA MI JE OD ANITE!” Ekskluzivno! Saška Karan URNISALA rijaliti pobjednicu! (VIDEO) MILJANA I IVAN: LJUBAV STANUJE TU! Vračara mi je rekla da se mirim zbog Željka! IDEMO U RIJALITI ZAJEDNO? Maja Marinković trudna?! Procurili strogo čuvani detalji, Stanislav zanijemio kad je čuo sretne vijesti Vrijedi li OVIH PARA? Da li su normalni?! Sarajevo plaća BOGATSTVO za Novu Godinu da pjeva i “dama sa jahte” Saša Mirković o ponašanju “dame sa jahte”: Seve je vječna žrtva Sofija Una Manić otkriva: FILIP CAR MI JE NAPRAVIO DIJETE? Morala sam raditi DNK TEST? Imala je 20 godina kada ju je bračni par zatvorio u mrtvački sanduk na 7 godina: Evo kako je uspjela da pobjegne NOVI HAOS TRESE MILJKOVIĆE?! Luna Đogani prolazi kroz pakao, otac Gagi stao uz kćerku Vanja Ignjatović ZAGRMILA: STIDIM SE ŠTO SAM GA UPOZNALA! Sha je hodajuće ZLO! Ne tražite apartman, možete unajmiti cijeli otok: Užitak za koji vam ne treba mnogo novca GDJE SU MAJA I STANISLAV?! Nakon raskida im se gubi svaki trag, potpuno se povukli iz javnosti! AFRODIZIJAK IZ GORNJE VIŠNJICE: Pravimo pitu zavedušu i mahalušu! Elmedin i Fatima otkrivaju tajne Većina mladih se ne javlja na telefon: Poruke primarni način komunikacije Ivan Marinković htio da PONIZI BIVŠU ŽENU! Šokirao POTEZOM, da li je PRETJERAO?! Ona se oglasila uz SOČNE RIJEČI (FOTO)

Ne tražite apartman, možete unajmiti cijeli otok: Užitak za koji vam ne treba mnogo novca

Objavio: RHT
26/08/2024 5:20 PM

Užitak za koji vam ne treba mnogo novca

Svi maštamo da budemo na nekoj destinaciji koja bi bila samo naša. Za realizaciju takve ideje je uglavnom potrebno mnogo para. Ali, da li ste znali da postoji otok koji možete da unajmite za vas i vaše prijatelje i da vas to košta, u nekom periodu godine, samo 360 dolara!

Užitak za koji vam ne treba mnogo novca/Foto: Airbnb

U pitanju je otok Brother, El Nido na Filipinima, koji se nalazi blizu otoka Palavan, na zapadnom dijelu ovog otoka, koji karakteriše bujna tropska vegetacija.

Sretnici koji su bili tamo kažu da ovaj otok može da primi do 15 gostiju. Ali su fleksibilni i možete ubaciti i nekoliko dodatnih kreveta.

Odličan je za posebne prilike, poput vjenčanja, porodične događaje ili samo okupljanje prijatelja. Ekstra usluga može biti da vam organizuju DJ koji će svirati samo za vas. Uz dodatnu nadoknadu, a također možete unajmiti i kuhara, koji će vam spremati hranu kakvu poželite.

Čitajte i Detalji Severininog ZADRŽAVANJA NA GRANICI: Ispitivali je o izjavama o SREBRENICI, OLUJI…

Severina Vučković sinoć je, prema pisanju medija, zaustavljena na granici kada je trebalo da uđe u Srbiju.

Poslije kraćeg privođenja, uslijedila je procedura od strane policijskih službenika, navodi se.

Nakon razgovora sa nadležnim organima, Vučkovićeva je puštena da uđe u našu zemlju, ali ono što je šokatno je da je pjevačica navodno ipak riješila da se vrati u Hrvatsku.

Hrvatski mediji prenose kako je Severina zaustavljena na granici u 19.35 časova, u Srbiji je trebalo da nastupi na privatnom slavlju povodom rođendana u 23 sata.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS