calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GRAĐANI UZNEMIRENI! Užareni objekt pada prema zemlji, neobična pojava na nebu iznad BiH i Srbije “ZATVORILO MU SE OKO OD BOTOKSA” Svi u šoku zbog Mitra Mirića, pitaju se šta mu se desilo?! PRETUČEN UROŠ STANIĆ! Primio udarce u predjelu vrata i dobio jezive prijetnje, hitno prevezen u Urgentni centar PROROČICA VESNA OTKRILA SVE O STANIJI I ANELI? Miona gubi sve, a njega odnosi zla sudbina! “BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO!

Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha!

Objavio: RHT
25/08/2024 8:00 PM

Fatima razbija po kuhinji!

Fatima je odlučila da iznenadi Elmedina pravljenjem njegovog omiljenog pudinga, ali put do savršenog deserta nije bio nimalo lak. Dok je neumorno radila u kuhinji, lonci i šerpe su se sudarali, a sastojci letjeli na sve strane. Uprkos haosu koji je zavladao, Fatima nije odustajala – znala je da je put do Elmedinovog srca upravo kroz trbuh.

Fatima razbija po kuhinji!/Foto: Hype

Svaka mješavina, svaki potez kašikom, nosio je u sebi ljubav i želju da mu priredi nešto posebno. Iako je kuhinja izgledala kao bojno polje, Fatima je bila sigurna da će njen trud biti nagrađen osmijehom na Elmedinovom licu.

Na kraju, kada je puding bio gotov, umorna, ali zadovoljna, postavila je desert na sto. Znala je da će ovaj slatki gest biti još jedan korak ka osvajanju njegovog srca, jer za Elmedina, domaći puding koji je napravila Fatima bio je više od deserta – bio je simbol njihove veze. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Čitajte i PJEVAČICU MUŽ PREVARIO SA KOLEGINICOM DOK JE BILA TRUDNA! Sramoti nema kraja!

Pjevačica Dada Mešaljić koja je popularnost stekla u jednom pjevačkom takmičenju. Prošla je kroz težak period kada ju je suprug prevario nakon nekoliko mjeseci braka. U tom trenutku bila je u drugom stanju.

Ona je jednom prilikom otkrila i da li se čuje nekada sa njim. Kao i da li plaća alimentaciju za kćerkicu.

– Ne zove, ne viđa. Ne uplaćuje – jasno je napisala pjevačica.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS