calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO! Život sa dvije žene! Elmedin otjerao Janu od stola? Pišu joj udvarači? (FOTO/VIDEO) Ben Aflek brzo zaboravio Dženifer Lopez, vrijeme provodi sa novom djevojkom OVO SU NAJSTARIJI I NAJVEĆI LUKSUZNI BRENDOVI NA SVIJETU! Neki od njih traju više od 100 godina! Muškarci u BiH među najvišima na svijetu

MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?!

Objavio: RHT
25/08/2024 5:00 PM

Nije bilo samoubistvo?!

Majka Kike Đukić prvi put je javno progovorila o tragičnom gubitku svoje kćerke, otkrivajući šokantne detalje koji bacaju novo svjetlo na njen prerani odlazak. U emotivnoj ispovijesti, koja je mnoge ostavila bez riječi, majka je izrazila sumnju da Kikina smrt možda nije bila samoubistvo, kako se prvobitno vjerovalo.

Nije bilo samoubistvo?!/Foto: Hype

“Nije bilo samoubistvo, osjećam to u srcu. Postoji mnogo neodgovorenih pitanja, mnogo detalja koji ne daju mira,” rekla je majka kroz suze. Njene riječi otvorile su Pandorinu kutiju, podstičući nova pitanja o okolnostima koje su dovele do ove tragedije.

Ova ispovijest potresla je javnost i pokrenula lavinu komentara, a mnogi sada zahtijevaju da se slučaj ponovo istraži. “Moram saznati istinu, za nju, za sebe, za sve nas,” završila je majka Kike Đukić, ostavljajući priču otvorenom za dalja preispitivanja.

Njenu ispovijest pogledajte u nastavku:

Čitajte i PJEVAČICU MUŽ PREVARIO SA KOLEGINICOM DOK JE BILA TRUDNA! Sramoti nema kraja!

Pjevačica Dada Mešaljić koja je popularnost stekla u jednom pjevačkom takmičenju. Prošla je kroz težak period kada ju je suprug prevario nakon nekoliko mjeseci braka, a u tom trenutku bila je u drugom stanju.

Ona je jednom prilikom otkrila i da li se čuje nekada sa njim, kao i da li plaća alimentaciju za kćerkicu.

– Ne zove, ne viđa. Ne uplaćuje – jasno je napisala pjevačica.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS