calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO! Život sa dvije žene! Elmedin otjerao Janu od stola? Pišu joj udvarači? (FOTO/VIDEO) Ben Aflek brzo zaboravio Dženifer Lopez, vrijeme provodi sa novom djevojkom OVO SU NAJSTARIJI I NAJVEĆI LUKSUZNI BRENDOVI NA SVIJETU! Neki od njih traju više od 100 godina! Muškarci u BiH među najvišima na svijetu

PUKLA TIKVA! NEKADA DRUGARICE, SADA SUPARNICE?! Zorana Sikter preotela bend i bivšeg dečka Ženi od Sultana?!

Objavio: RHT
23/08/2024 11:20 PM

Zorana Sikter preotela bend i bivšeg Ženi od Sultana?!

Photo: AtaImages/Ilustracija

Zorana Sikter preotela bend i bivšeg Ženi od Sultana?!

Pjevačica Zorana Mićanović preotela je bend svojoj koleginici Tijani Milentijević, sa kojom je donedavno imala prijateljske odnose. Sada, vlasnica hita “Žena od sultana” navodno smatra da ju je mlađa kolegica “izdala” i “iskoristila”, a njih dvije sada nisu više u dobrim odnosima.

Međutim, tu nije kraj Zoraninim potezima, te se nije samo na tome navodno zaustavila.

Zorana nije samo preotela bend Tijani Milentijević, već je i njenog bivšeg dečka, bubnjara koji je ranije nastupao sa Milentijevićkom, a sada se pridružio Mićanovićki. Prema izvorima, Tijana je šokirana postupcima mlađe koleginie.

Kopira njene stajlinge i poze?!

Štaviše, i ona i njeni bliski prijatelji primijetili su da Zorana kopira njene poze i stajlinge, čak i koristi iste ideje za svoje Instagram fotografije.

Photo: Printscreen Instagram/tijanamilentijevic.official/zorana_micanovic_official

Kako pišu mediji, Milentijevićka i Mićanovićka više nemaju kontakt jer Tijana ne želi da ulazi u konflikte, ali joj je najteže palo što je Zorana ponudila više novca njenim bivšim saradnicima kako bi ih privukla da napuste nju i pridruže se njoj.

Inače, Ženi od Sultana navodno ne smeta to što njen bivši dečko sada sarađuje sa Zoranom, ali joj je to pomoglo da shvati da Mićanovićeva ne bira sredstva kako bi došla do cilja, iako joj nije jasno čemu potreba za sujetom i ljubomorom.

Tijana Milentijević je čak javno i podržala

Kako izvor dalje navodi, one su se družile i išle jedna drugoj na rođendane.

Tijana je Zoranu čak na početku njene karijere javno podržala i pisala na Instagramu prije skoro tri godine.

– Drago mi je da sam konačno na estradi upoznala, nekoga ko je mlađi od mene (smijeh). Ova djevojka je prije svega dobar čovjek, koliko sam mogla da procijenim za kratko vrijeme i od srca joj želim puno uspjeha! Dok ne izađe nešto novo, slušajte naše pjesmice Sikter i Kako ostaviti lava. Veliki poljubac od nas dvije, napisala je Milintijevićeva 21.oktobra 2021. godine.

Photo: Printscreen Instagram/tijanamilentijevic.official

Tragom ovih informacija, Tijana se oglasila, te istakla svoje mišljenje o pomenutim navodima.

– Stvarno ne znam ko me kopira i da li me kopira. Puno radim, putujem, spremam nove projekte i vjeruj mi ne stižem da se bavim drugima. Ako vi kažete da me kopira, onda vam vjerujem. Dobila sam od dosta ljudi poruke tog tipa i mogu ti reći da mi ne smeta. Zorana je mlada djevojka i naravno da mora imati nekog uzora. Drago mi je ako sam to ja. Što se tiče benda, nije ovo prva promjena pratećih muzičara u mojoj karijeri, tako da u svakom slučaju želim i njima i njoj svu sreću u daljem radu – rekla je Tijana.

BONUS VIDEO

hypebih.by/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS