calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PJEVAČICA OPLELA PO UČESNICIMA RIJALITIJA! Bez blama objelodanila sve: “Malo mi je to tužno” Suprug žestoko napao Kardi B: Spavala si s drugim dok si bila trudna ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima se žalila Elmedinu i Jani da je polomi škola! “Nemoj kukaj, kako je drugima” Mujče Durić: “Tuđina” je himna naše dijaspore, svi čekamo da dođemo u svoju avliju Stanislav srušio INSTAGRAM najnovijom objavom! NJEGOVE BIVŠE DJEVOJKE ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM! “NISAM IZGUBILA DIJETE!” Velika ispovijest Gabrijele Pejčev poslije medijske ilegale: “To me je najviše povrijedilo!” Pjevačica otvorila dušu! Baby Lasagna pred nastup u našem glavnom gradu: Sarajevo je grad iz mašte, o njemu čitam u knjigama Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom, zbunila je fanove: Jeste li opet zajedno? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Kako napraviti savršen život? RAZVODE SE PRINC HARI I MEGAN MARKL?! Nova drama potresa kraljevski dvor! Strasti se ne stišavaju! TRAGEDIJA Na ritualnom kupanju utopilo se 37 djece HAOS NA MREŽAMA – TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA ZBOG NASILJA! Sramno ponašanje učesnika rijalitija! Mateja Matijević napao i davio Aneli Ahmić pred kamerama! JEZIVO! PLATIO BI DA GLEDA NJENU SMRT! Obezbjeđenje reagovalo zbog Jelene i Ivana: Nezapamćeni karambol u rijalitiju! “Monstrume, ti bi ubio trudnu ženu” “Što me PREKIDAŠ?! ZABORAVIO SI ME?!” Mira Škorić “ODBRUSILA” Lukasu, uslijedilo “POMIRENJE”! Urnebesni dio intervjua! (VIDEO) Uskoro dolazi promjena vremena koja će spustiti temperature za 15 stepeni Celzijusa: Najavljen i snijeg! RACIJA UPALA U STAN SARE STIJOVIĆ!? Rijaliti učesnici POLICIJA NA VRATIMA! Oglasila se ekskluzivno za HYPE TV

Zlatni retriver se potpuno zbunio kada je ugledao sebe na ekranu, snimak postao hit

Objavio: RHT
23/08/2024 10:40 PM

Zlatni retriver se potpuno zbunio

Simpatični zlatni retriver Drejk postao je prava zvijezda, a njegova reakcija na novostečenu slavu nasmijala je korisnike interneta.

Zlatni retriver se potpuno zbunio/Foto: printscreen

Ovaj simpatični pas ostao je iznenađen kada je ugledao svoje lice na ekranu laptopa.

U urnebesnom videu koji kruži internetom, Drejk prvi put gleda svoje veliko TV pojavljivanje.

Zamislite iznenađenje kad je shvatio da je upravo on zvijezda lokalnih vijesti.

@drakethepupstar

Drake was interviewed🙈 and then he literally recognized himself on TV… thank you Bally sports for doing a cool interview on Drake!!! #hockey #hockeylife #interview #dogsoftiktok #goldenretriever #nhl

♬ original sound – Drake & Madison

Njegov pogled pun čuđenja i uzbuđenja govori sve. Od tipičnog psa, Drejk je preko noći postao prava slavna faca.

Nema sumnje da će Drejk, ako već nije, osvojiti srca gledalaca širom svijeta.

Čitajte i “UZIMAŠ NAM HLJEB!” Dejan Dragojević se POKAČIO sa MAJSTORIMA na IMANJU?! Evo kako se sve završilo (VIDEO)

Poznato je da se sve aktivno sprema za rijaliti Imanje, koji počinje od jeseni.

“Daj mi molim te, bar za kiflu. Daj da ja malo radim, niste ni svjesni šta ja sve znam. Vaša firma je na gubitku što ja nisam sa vama”, rekao je odlučni Dragojević.

Dejan Dragojević se POKAČIO sa majstorima na IMANJU?!

“Uzimaš nam hljeb!”, rekao mu je jedan majstor sa pravom.

Učesnici će MORATI DA RADE

Rijaliti program pod nazivom “Imanje” nešto je drugačije što ćete gledati na nekom televizijskom kanalu. HYPE vam donosi seosku priču, a učesnici će morati da rade poljoprivredne poslove ne bi li opstali. Takođe, moraće da paze domaće životinje i čine sve što treba kako bi opstali u ovakvom domaćinstvu. Plac u Lisovićima će biti njihova oaza. SMS glasovi koji gledaoci budu slali, ići će u humanitarne svrhe.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/cdm.me/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS