calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO! Život sa dvije žene! Elmedin otjerao Janu od stola? Pišu joj udvarači? (FOTO/VIDEO) Ben Aflek brzo zaboravio Dženifer Lopez, vrijeme provodi sa novom djevojkom OVO SU NAJSTARIJI I NAJVEĆI LUKSUZNI BRENDOVI NA SVIJETU! Neki od njih traju više od 100 godina! Muškarci u BiH među najvišima na svijetu

TUČA MEME I ELMEDINA! SNIMAK UPADA U TAJNI STAN, ELMEDIN BIJESAN LOMI KAMERE!

Objavio: RHT
23/08/2024 6:00 PM

TUČA MEME I ELMEDINA!

Snimak brutalne tuče između Meme i Elmedina izazvao je šok među svima koji ih poznaju.

TUČA MEME I ELMEDINA!/Foto: Hype

Sve je počelo kada je Elmedin, bijesan zbog navodnog Meminog upada u tajni stan, izgubio kontrolu i krenuo u fizički obračun. Kamere koje su bile postavljene u stanu zabilježile su trenutak kada je Elmedin, u naletu bijesa, počeo da lomi sve pred sobom.

Memo, poznat po svom mirnom karakteru, ovog puta nije mogao ostati po strani. Sukob se brzo proširio, a situacija je bila izuzetno napeta. Snimak je uspio izazvati lavinu komentara i reakcija. Svi se pitaju šta je zapravo dovelo do ovako žestokog sukoba između nekadašnjih prijatelja i šta će biti sljedeće u ovoj dramatičnoj priči. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Čitajte i “UZIMAŠ NAM HLJEB!” Dejan Dragojević se POKAČIO sa MAJSTORIMA na IMANJU?! Evo kako se sve završilo (VIDEO)

Poznato je da se sve aktivno sprema za rijaliti Imanje, koji počinje od jeseni.

“Daj mi molim te, bar za kiflu. Daj da ja malo radim, niste ni svjesni šta ja sve znam. Vaša firma je na gubitku što ja nisam sa vama”, rekao je odlučni Dragojević.

Dejan Dragojević se POKAČIO sa majstorima na IMANJU?!

“Uzimaš nam hljeb!”, rekao mu je jedan majstor sa pravom.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS