calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONINA IZDAJA: Ša već prvi dan dobio NOŽ U LEĐA “TATA SE POTUKAO SA OBEZBJEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem haosu, A ON ZANIJEMIO! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dosta ste žene odmarale – želim akciju!” RADNA NEDJELJA (VIDEO) ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI! Tarot Bejb: Vještica sam i treba da me se plaše! Pogledajte i ekskluzivnu astro prognozu za septembar Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Pogledajte kako Arnel obećava djevojci kule i gradove, a ona se samo smije: “Moram krenuti Elmedinovim stazama” (VIDEO) ALEKSANDRIN DEČKO HITNO KONTAKTIRAO FILIPA! Otkriveni svi detalji! “Od danas je ne komentarišem” Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli FILIP CAR I ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE POMIRILI! SPOJILA ih kćerka! Nikolić se oglasila Baby Lasagna prvi put nastupa u Sarajevu: Poznato koji bh. muzičari će mu biti gosti “HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine Aljoša Vučković imao je tešku bolest: Mnoge će iznenaditi kako sada izgleda

Jana TRUDNA?! Skriva stomak pred Fatimom! Elmedin se sprema kosidbu!

Objavio: RHT
23/08/2024 5:00 PM

Jana TRUDNA?! Skriva stomak pred Fatimom!

Jana je u posljednje vrijeme izazvala mnogo sumnji, jer se čini da krije stomak, posebno pred Fatimom.

Jana TRUDNA?! Skriva stomak pred Fatimom!/Foto: Hype

Glasine o tome da je trudna počele su kružiti kada je nekoliko puta viđena u širokoj odjeći i često izbjegavala razgovore o svojoj budućnosti. Fatima, koja je poznata po svojoj radoznalosti, nije mogla da ne primijeti Janino ponašanje, ali zasad sve ostaje pod velom tajne.

U međuvremenu, Elmedin se fokusira na pripreme za kosidbu. Njegov život u selu zahtijeva posvećenost i trud, a kosidba je jedan od najvažnijih poslova u sezoni. Dok se Jana bavi svojim tajnama, Elmedin se vrijedno sprema za rad, kako bi osigurao dovoljno sijena za zimu. Kombinacija ovih dviju priča donosi napetost i iščekivanje među svima koji ih prate, a pitanja o Janinoj trudnoći samo dodatno podgrijavaju atmosferu.

Detaljnije u nastavku:

Čitajte i “UZIMAŠ NAM HLJEB!” Dejan Dragojević se POKAČIO sa MAJSTORIMA na IMANJU?! Evo kako se sve završilo (VIDEO)

Poznato je da se sve aktivno sprema za rijaliti Imanje, koji počinje od jeseni.

“Daj mi molim te, bar za kiflu. Daj da ja malo radim, niste ni svjesni šta ja sve znam. Vaša firma je na gubitku što ja nisam sa vama”, rekao je odlučni Dragojević.

Dejan Dragojević se POKAČIO sa majstorima na IMANJU?!

“Uzimaš nam hljeb!”, rekao mu je jedan majstor sa pravom.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS