calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO! Život sa dvije žene! Elmedin otjerao Janu od stola? Pišu joj udvarači? (FOTO/VIDEO) Ben Aflek brzo zaboravio Dženifer Lopez, vrijeme provodi sa novom djevojkom OVO SU NAJSTARIJI I NAJVEĆI LUKSUZNI BRENDOVI NA SVIJETU! Neki od njih traju više od 100 godina! Muškarci u BiH među najvišima na svijetu

Detalji nezapamćene tragedije u Novom Sadu: Roditelji i četvero djece stradali u požaru!

Objavio: RHT
23/08/2024 9:40 AM

Tragedija u Novom Sadu:Roditelji i četvero djece stradali u požaru

Cijela porodica, svih šestero nastradalih spavali su u jednoj prostoriji kuće

Ostaci uništene kuće - Avaz
Telegraf.rs/Nikola Bilić

Požar u Novom Sadu, koji je odnio život šestočlane porodice dok su spavali, uzrokovala je baterija električnog bicikla koja se zapalila dok je bio na punjaču, pišu “Novosti”. 

Prema prvim informacijama, strahuje se da su se ugušili. 

Kako tvrde “Novosti”, sumnja se da je riječ o električnim instalacijama, odnosno o bateriji električnog bicikla koja se zapalila, a nesreća se desila dok su svi članovi porodice spavali. 

Cijela porodica, svih šestero nastradalih, među kojima je i četvero djece, spavali su u jednoj prostoriji kuće u ulici Đorđa Đere u novosadskom naselju Salajka. 

BONUS VIDEO:

avaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Dnevni horoskop za 23. avgust 2024. godine: Lavu se otvaraju novi vidici, Vodolija da pazi na novac

OVAN

Dnevni horoskop za 23. avgust 2024. u znaku je poslovnog uspjeha, ako budete bili hrabri i otvoreni za nove ideje. Već neko vrijeme osjećate frustraciju, kao da vas ne uvažavaju dovoljno, ali potrebno je da saslušate i druga mišljenja i onda ćete znati pravi put. U ljubavi, trenutno živite romantični film!

BIK

Vaš dnevni horoskop savetuje da ne odlažete obaveze koje ste planirali za danas, posebno ako su vezane za dugoročne poslovne planove. Možda ćete uštedjeti koji sat, ali ćete cijeli vikend razmišljati o tome što niste uradili i nećete moći da se opustite, a to vam je preko potrebno. Pazite se sunčanice.

BLIZANCI

Zvijezde vam poručuju, usporite malo ako ne želite da sagorite! Nizali ste važne odluke i projekte, i bez obzira na to da li su bili uspješni ili ne. Svaki ste doživjeli kao najvažniju stvar na svijetu. Okrenite se sebi, poslušajte šta vam govore i srce i tijelo. Horoskop vam predviđa uzbudljivu jesen, i potrebna vam je energija da biste u nju ušli puni elana i dobre volje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS