calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE MAJIN NOVI DEČKO! Uhvaćena sa FRAJEROM o kojem svi pričaju (FOTO) Đački autobus se sudario s automobilom kod Novog Sada, ima i žrtava MILICA OBJAVILA SOFIJINE EKSPLICITNE FOTKE! Gola u krevetu, a u ustima… SKANDAL! (FOTO) “IDEM ZAJEDNO S ANĐELOM NA LIJEČENJE” Anita šokirala priznanjima u lajvu! “Od sutra NESTAJEM” SVAKI DAN PLAČE I KUKA! Dnevni horoskop za srijedu, 2. oktobar 2024: Lavovi slave ogroman uspjeh, Vodolije muči osjećaj krivice, Ribe moraju biti pažljive, a Vi? Viralni test: Vidimo li iste boje, da li ste “zeleni” ili “plavi” kao i svi ostali? Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?!

Uroš Ćertić proziva! “Matora PROGANJA djevojke! Aneli se PRODAJE! Sha UDARA ŽENE!”

Objavio: RHT
22/08/2024 9:00 PM

Aneli se PRODAJE! Sha UDARA ŽENE!

Uroš Ćertić, poznati rijaliti učesnik, izazvao je pravu buru svojim najnovijim izjavama. Uroš je u intervjuu otvoreno govorio o sukobima među bivšim učesnicima rijalitija, ne štedeći nikoga.

Aneli se PRODAJE! Sha UDARA ŽENE!/Foto: Hype

“Jovana Tomić Matora proganja djevojke, ne može da prihvati kada je neko odbije. Njeno ponašanje prelazi sve granice,” izjavio je Uroš, dodajući da je mnogim djevojkama neugodno zbog njenog ponašanja.

Oštro je komentarisao i Aneli Ahmić, tvrdeći da se ona “prodaje” za popularnost i koristi rijaliti kao odskočnu dasku za sticanje slave.

Međutim, najviše pažnje privukle su njegove optužbe na račun Nenada Aleksića Sha. “Sha je poznat po tome da udara žene, što je apsolutno neprihvatljivo. Takvo ponašanje mora biti sankcionisano,” rekao je Uroš.

Ove izjave izazvale su burne reakcije, a mnogi se pitaju šta će biti sljedeće u svijetu rijaliti skandala. Šta je još rekao poslušajte u nastavku:

Čitajte i “Svako ima UMJETNIČKI PERFORMANS, KAKAV GOD DA JE…!” Aca Lukas o Desingerici i pjevačicama: To je veći NEMORAL nego njegov NASTUP! (VIDEO)

Najveća balkanska zvijezda je progovorila o trenutno vrlo aktuelnom izvođaču, koji izaziva brojne kontroverze.

Naime, Aca Lukas je upitan da prokomentariše kolegu iz rep branše – Dragomira Despića Desingericu.

“Svako ima umjetnički performans, kakav god da je. Ako on za to ima publiku, onda je to sasvim okej”, kaže Lukas na početku.

Aca Lukas iskreno o Desingerici

“Zaista ne bih komentarisao dalje, znam na šta hoćete da me navedete. Taj dečko radi to što radi i zna šta radi. Ima ljude koji ga prate. Dakle, potpuno je van pameti ovo sve što se radi oko njega. On radi nešto na bini..”, smatra Aca, koji je Desingericu uporedio sa njegovim koleginicama.

“Ako ćemo tako, mnoge pjevačice izlaze na binu ne polugole nego u p**no izdanju, pa im niko nije zabranio ulaske u pojedine lokale i države. To mi je veći nemoral nego ovo što čovjek radi, ali hajde da ne komentarišem više“, zaključio je pjevač.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS