calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO! Život sa dvije žene! Elmedin otjerao Janu od stola? Pišu joj udvarači? (FOTO/VIDEO) Ben Aflek brzo zaboravio Dženifer Lopez, vrijeme provodi sa novom djevojkom OVO SU NAJSTARIJI I NAJVEĆI LUKSUZNI BRENDOVI NA SVIJETU! Neki od njih traju više od 100 godina! Muškarci u BiH među najvišima na svijetu

Užas u Maglaju: Stariji muškarac počinio bludne radnje nad djevojčicom (14)

Objavio: RHT
22/08/2024 7:20 PM

Stariji muškarac počinio bludne radnje nad djevojčicom

Jeziv slučaj desio se jučer na području općine Maglaj.

Stariji muškarac počinio bludne radnje nad djevojčicom/Foto: Hayat

Portparol MUP-a ZDK Samir Valentić je potvrdio da je jedna osoba počinila krivično djelo bludne radnje nad 14-godišnjom djevojčicom.

Ovo jezivo djelo je počinila osoba starije životne dobi, piše avaz.ba.

Čitajte i “Svako ima UMJETNIČKI PERFORMANS, KAKAV GOD DA JE…!” Aca Lukas o Desingerici i pjevačicama: To je veći NEMORAL nego njegov NASTUP! (VIDEO)

Najveća balkanska zvijezda je progovorila o trenutno vrlo aktuelnom izvođaču, koji izaziva brojne kontroverze.

Naime, Aca Lukas je upitan da prokomentariše kolegu iz rep branše – Dragomira Despića Desingericu.

“Svako ima umjetnički performans, kakav god da je. Ako on za to ima publiku, onda je to sasvim okej”, kaže Lukas na početku.

Aca Lukas iskreno o Desingerici

“Zaista ne bih komentarisao dalje, znam na šta hoćete da me navedete. Taj dečko radi to što radi i zna šta radi. Ima ljude koji ga prate. Dakle, potpuno je van pameti ovo sve što se radi oko njega. On radi nešto na bini..”, smatra Aca, koji je Desingericu uporedio sa njegovim koleginicama.

“Ako ćemo tako, mnoge pjevačice izlaze na binu ne polugole nego u p**no izdanju, pa im niko nije zabranio ulaske u pojedine lokale i države. To mi je veći nemoral nego ovo što čovjek radi, ali hajde da ne komentarišem više“, zaključio je pjevač.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS