calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONINA IZDAJA: Ša već prvi dan dobio NOŽ U LEĐA “TATA SE POTUKAO SA OBEZBJEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem haosu, A ON ZANIJEMIO! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dosta ste žene odmarale – želim akciju!” RADNA NEDJELJA (VIDEO) ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI! Tarot Bejb: Vještica sam i treba da me se plaše! Pogledajte i ekskluzivnu astro prognozu za septembar Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Pogledajte kako Arnel obećava djevojci kule i gradove, a ona se samo smije: “Moram krenuti Elmedinovim stazama” (VIDEO) ALEKSANDRIN DEČKO HITNO KONTAKTIRAO FILIPA! Otkriveni svi detalji! “Od danas je ne komentarišem” Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli FILIP CAR I ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE POMIRILI! SPOJILA ih kćerka! Nikolić se oglasila Baby Lasagna prvi put nastupa u Sarajevu: Poznato koji bh. muzičari će mu biti gosti “HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine Aljoša Vučković imao je tešku bolest: Mnoge će iznenaditi kako sada izgleda

Život sa dvije žene! Elmedin i Jana brste sjemenke! Fatimi se sve smučilo

Objavio: RHT
22/08/2024 2:20 PM

Elmedin i Jana brste sjemenke!

Rijaliti “Život sa dvije žene” sve je zanimljiviji i gledaniji u cijeloj regiji. Iz dana u dan se prate životi ElmedIna Karića i njegovih žena Jane i Fatime.

Foto:Printscreen/Hype TV BiH

Jutro je počelo razgovorom između sultanija Elmedina Karića. Fatima je počela objašnjavati Jani o odnosu prema početku školske godine, kao i strahovima, ali i jedva čekanju.

Sjedeći su se dotakle brojih tema. Neizostavni dio su bile sjemenke.

-Baš su slane-rekla je Fatima

Uskoro se pridružio “sultan”.

-Opet je vruće,počeo je on i “navalio” na sjemenke.

Nezapamćena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca. Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati ekskluzivne i interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Cijeli video pogledajte u nastavku:

hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Dženifer Lopez plače dok bivši uživa sa mlađom partnericom

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) sada iza sebe ima četiri braka. Prvi brak je bio sa Ojani Noom, od 1997. do 1998. godine, zatim Krisom Džadom (Chris Judd) od 2001. do 2003., pjevačem Markom Entonijem (Anthony) sa kojim je bila deceniju, od 2004. do 2014. u kom je dobila blizance Emu i Maksa i posljednji sa Benom Aflekom od kog se razvodi poslije 2 godine braka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS