calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONINA IZDAJA: Ša već prvi dan dobio NOŽ U LEĐA “TATA SE POTUKAO SA OBEZBJEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem haosu, A ON ZANIJEMIO! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dosta ste žene odmarale – želim akciju!” RADNA NEDJELJA (VIDEO) ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI! Tarot Bejb: Vještica sam i treba da me se plaše! Pogledajte i ekskluzivnu astro prognozu za septembar Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Pogledajte kako Arnel obećava djevojci kule i gradove, a ona se samo smije: “Moram krenuti Elmedinovim stazama” (VIDEO) ALEKSANDRIN DEČKO HITNO KONTAKTIRAO FILIPA! Otkriveni svi detalji! “Od danas je ne komentarišem” Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli FILIP CAR I ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE POMIRILI! SPOJILA ih kćerka! Nikolić se oglasila Baby Lasagna prvi put nastupa u Sarajevu: Poznato koji bh. muzičari će mu biti gosti “HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine Aljoša Vučković imao je tešku bolest: Mnoge će iznenaditi kako sada izgleda

Elmedin se žali da se ugojio, a Fatima suče jufku za pitu i plače! “Nećeš naći bolju od mene!”

Objavio: RHT
21/08/2024 10:00 PM

Fatima suče jufku za pitu i plače!

Elmedin se nedavno požalio da se ugojio, a njegovo nezadovoljstvo sobom samo je dodatno pogoršalo situaciju kod kuće. Dok je Fatima sučila jufku za pitu, u očima su joj se pojavile suze. Svaki zamah oklagijom bio je težak, a emocije su je savladale.

Fatima suče jufku za pitu i plače!/Foto: Hype

„Nećeš naći bolju od mene!“ izgovorila je kroz suze, dok je pokušavala sakriti bol koji osjeća. Elmedinov prigovor o težini možda se činio beznačajnim, ali za Fatimu je to bio znak da nešto nije u redu u njihovom odnosu. Njezina pita, koja je uvijek bila simbol ljubavi i zajedništva, sada je postala sredstvo kroz koje izražava svoje strahove i nesigurnosti.

Elmedin, svjestan da je povrijedio Fatimu, pokušao je utješiti je, shvaćajući da bi trebao više cijeniti sve što radi za njih. No, suze su već pale, a pita, koja je trebala biti njihova omiljena večera, sada je imala gorak okus tuge. Detaljnije u nastavku:

Čitajte i SLIJEDI LI RASKID ANITE I ANĐELA?! Donio KONAČNU ODLUKU! (FOTO)

Bivši takmičar rijalitija Anđelo Ranković ponovo je privukao pažnju javnosti objavljivanjem fotografije iz teretane, Na njima se jasno vidi da je već uspio da nabije mišiće…

SLIJEDI RASKID ANITE I ANĐELA?!

Ova objava nije prošla neprimjećeno među pripadnicama ljepšeg spola, koje su bile oduševljene Anđelovim izgledom. A mnoge od njih se pitaju slijedi li njegov raskid sa Anitom?

Ranković je, inače, poznat kao osoba koja vodi računa o svom izgledu i redovno vježba. Nije iznenađenje što je postigao zapažene rezultate u teretani… Njegova posvećenost treninzima i fizičkoj kondiciji izaziva divljenje kod mnogih. A njegova fotografija iz teretane izazvala je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS