calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONINA IZDAJA: Ša već prvi dan dobio NOŽ U LEĐA “TATA SE POTUKAO SA OBEZBJEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem haosu, A ON ZANIJEMIO! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dosta ste žene odmarale – želim akciju!” RADNA NEDJELJA (VIDEO) ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI! Tarot Bejb: Vještica sam i treba da me se plaše! Pogledajte i ekskluzivnu astro prognozu za septembar Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Pogledajte kako Arnel obećava djevojci kule i gradove, a ona se samo smije: “Moram krenuti Elmedinovim stazama” (VIDEO) ALEKSANDRIN DEČKO HITNO KONTAKTIRAO FILIPA! Otkriveni svi detalji! “Od danas je ne komentarišem” Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli FILIP CAR I ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE POMIRILI! SPOJILA ih kćerka! Nikolić se oglasila Baby Lasagna prvi put nastupa u Sarajevu: Poznato koji bh. muzičari će mu biti gosti “HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine Aljoša Vučković imao je tešku bolest: Mnoge će iznenaditi kako sada izgleda

Fatima opet bježi kao oparena! Karići kao detektivi, Elmedin se zabavio nikad JAČE!

Objavio: RHT
21/08/2024 9:00 PM

Fatima opet bježi kao oparena!

Fatima je opet iznenadila sve kada je, poput oparene, pobjegla s lokacije gdje je bila. Situacija je postala dramatična kad je Karići i ekipa počela raditi kao pravi detektivi, istražujući razlog njenog iznenadnog bijega. Njihova upornost i vještine u otkrivanju istine pomogle su im da otkriju što se zapravo događa.

Fatima opet bježi kao oparena!/Foto: Hype

Elmedin, s druge strane, izgleda da se potpuno opustio i uživao u situaciji, smatrajući je kao priliku za zabavu. “Nikad nisam bio jači!” izjavio je, dodajući da mu cijela situacija donosi novu vrstu uzbuđenja i zabave.

Dok Fatima nastavlja s nepredvidljivim ponašanjem, Karici i ekipa prate svaki njezin korak, nastojeći razjasniti tajne i motive koji stoje iza njenog bijega. Elmedin je, međutim, pronašao svoj način da se opusti i zabavi usred cijelog haosa. Detaljnije u nastavku:

Čitajte i SLIJEDI LI RASKID ANITE I ANĐELA?! Donio KONAČNU ODLUKU! (FOTO)

Bivši takmičar rijalitija Anđelo Ranković ponovo je privukao pažnju javnosti objavljivanjem fotografije iz teretane, Na njima se jasno vidi da je već uspio da nabije mišiće…

SLIJEDI RASKID ANITE I ANĐELA?!

Ova objava nije prošla neprimjećeno među pripadnicama ljepšeg spola, koje su bile oduševljene Anđelovim izgledom. A mnoge od njih se pitaju slijedi li njegov raskid sa Anitom?

Ranković je, inače, poznat kao osoba koja vodi računa o svom izgledu i redovno vježba. Nije iznenađenje što je postigao zapažene rezultate u teretani… Njegova posvećenost treninzima i fizičkoj kondiciji izaziva divljenje kod mnogih. A njegova fotografija iz teretane izazvala je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS