calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO! Život sa dvije žene! Elmedin otjerao Janu od stola? Pišu joj udvarači? (FOTO/VIDEO) Ben Aflek brzo zaboravio Dženifer Lopez, vrijeme provodi sa novom djevojkom OVO SU NAJSTARIJI I NAJVEĆI LUKSUZNI BRENDOVI NA SVIJETU! Neki od njih traju više od 100 godina! Muškarci u BiH među najvišima na svijetu

Ko je domar koji je u školi u Sanskom Mostu ubio troje radnih kolega

Objavio: RHT
21/08/2024 2:59 PM

Ko je domar koji je u školi u Sanskom Mostu ubio troje radnih kolega

Ko je domar koji je u školi u Sanskom Mostu ubio troje radnih kolega
Foto: Facebook | Ko je domar koji je školi u Sanskom Mostu ubio troje radnih kolega

SANSKI MOST – Domar Gimnazije u Sanskom Mostu Mehemed Vukalić upao je jutros naoružan automatskom puškom u tu vaspitno obrazovnu ustanovu, te ubio školskog direktora Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog Gordanu Midžan te sekretaricu Nisvetu Kljunić.

Vukalić je, nakon toga, pucao sebi u prsa, poslije čega je hitno prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, gdje je dovezen u svjesnom stanju.

Procurile su i fotografije Vukalića, za kojeg kažu da je bio miran i povučen, te da je učestvovao u proteklom ratu. Oni koji su ga bolje poznavali tvrde da je bio psihički labilna osoba.

U nekoliko navrata žalio se lokalnim novinarima kako je navodno izložen mobingu na radnom mjestu. Ovaj događaj je duboko potresao javnost Sanskog Mosta, jer su svi ubijeni bili ugledni građani i omiljeni profesori.

Načelnik opštine Sanski Most, Faris Hasanbegović, kaže da je ovo događaj kakav se ne pamti u novijoj istoriji ovoga grada.

BONUS VIDEO:

nezavisne/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Rodbina i prijatelji u suzama na mjestu stravičnog zločina u Sanskom Mostu

Osumnjičeni za ovaj stravičan zločin Mehemed Vukalić upao je na sastanak. Na kojem su bili direktor škole Nijaz Halilović, profesorica engleskog Gordana Nidžan i sekretarica Nisveta Kljunić, te ih je usmrtio, dok je još jednu osobu teško ranio. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS