calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GRAĐANI UZNEMIRENI! Užareni objekt pada prema zemlji, neobična pojava na nebu iznad BiH i Srbije “ZATVORILO MU SE OKO OD BOTOKSA” Svi u šoku zbog Mitra Mirića, pitaju se šta mu se desilo?! PRETUČEN UROŠ STANIĆ! Primio udarce u predjelu vrata i dobio jezive prijetnje, hitno prevezen u Urgentni centar PROROČICA VESNA OTKRILA SVE O STANIJI I ANELI? Miona gubi sve, a njega odnosi zla sudbina! “BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO!

ALEKSANDRA BURSAĆ PRIJE SVADBE MORA NA OPERACIJU! Hitno se oglasila i otkrila da li je u drugom stanju?

Objavio: RHT
20/08/2024 9:40 PM

BURSAĆ PRIJE SVADBE MORA NA OPERACIJU

BURSAĆ PRIJE SVADBE MORA NA OPERACIJU / Foto: ATAImages
BURSAĆ PRIJE SVADBE MORA NA OPERACIJU / Foto: ATAImages

Pjevačica Aleksandra Bursać koju je publika zapamtila po učešću u srbijanskom talent šou ovih dana u žiži je interesovanja. Naime, od kada su na društvenim mrežama osvanule fotografije sa njene djevojačke večeri.

BURSAĆ PRIJE SVADBE MORA NA OPERACIJU

Aleksandra je nekoliko mjeseci u skladnoj vezi sa kolegom pjevačem Stevanom Sekulovićem. A to što je objelodanila da se uskoro udaje, mnoge je iznenadilo.

Tim povodom se oglasila pjevačica, te otkrila više detalje o svadbi.

“Svadba će biti najavljena, nemate brige. Na vrijeme ćemo obavijestiti sve. Djevojačko je napravila moja sestra i organizovala je drugarice iz razloga što sam ja željela da bude na bazenu. Pa da iskoristimo dok još ima sunca”, rekla je Bursać.

Na pitanje da li je povod za svadbena zvona možda trudnoća, Aleksandra je kratko odgovorila:

“Ne čekamo bebu, pošto ja imam operaciju u novembru.” – otkrila je Aleksandra koja je ranije predstavila o kakvim se zdravstvenim komplikacijama radi.

Aca Lukas zapjevao pjesmu pokojnog kolege!

Pročitajte i: Aca Lukas zapjevao pjesmu pokojnog kolege! Spektakularnim koncertom u Šidu PO OBIČAJU SVE DIGAO NA NOGE!

Šidsko kulturno ljeto završeno je spektakularnim koncertom Ace Lukasa! A kao i obično pjevač je napravio atmosferu za pamćenje u kojoj su uživale sve generacije. Više hiljada ljudi okupilo se u centru Šida, a sve je odjekivalo jer je publika svaku pjesmu pjevala u glas sa muzičkom zvijezdom.

foto: Nemanja Nikolic/ATAImages

Veče je započelo emotivnom numerom “Nisam preživeo”, koja je već na prve taktove digla atmosferu do ludila. Poseban trenutak bio je čuveni govor iz pjesme, koji je dodatno podigao atmosferu i masu ljudi:

Više saznajte OVDJE.
BONUS VIDEO:

(Blic/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS