calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

STANISLAV UMJESTO MAJE PROVAZAO NJU U NOVOJ MAKINJI: Svi sada misle da su raskinuli (FOTO)

Objavio: RHT
20/08/2024 7:40 PM

STANISLAV UMJESTO MAJE PROVOZAO NJU

Foto:ATAImages

Bivši rijaliti takmičar Stanislav Krofak ostao je interesantan javnosti i po izlasku iz rijalitija zbog specifičnog odnosa sa Majom Marinković.

STANISLAV UMJESTO MAJE PROVOZAO NJU

On je nakon višednevnog “testiranja” na kraju riješio ozvaničiti vezu sa poznatom starletom, te je tako još više dobio na popularnosti. Nju je par riješio da iskoristi i otvaranjem zajedničkog Jutjub kanala.

Pantera se na ovoj platformi sinoć pohvalio jednim iznenađenjem koje je čuvao za fanove.

Foto: Printscreen Instagram/stanislav_pantera_krofak

Naime, Stanislav je otkrio da je ispunio svoju veliku želju. Ponovio se automobilom iz svojih snova, a njegov novi mezimac san je i svakog drugog vozača.

– Evo, napokon sam ostvario svoju želju. Ovo mi je bila najveća želja, da priuštim sebi i to. Stvarno sam presrećan, auto je brutalan. Sada ću vam pokazati da ga vidite. Kabrio, 911 Porše. To mi je bila jedna od najvećih želja i on ostaje kod mene. Ovo se ne prodaje, to je to. – rekao je Stanislav u svojoj objavi.

A zatim je sjeo u svoj novi automobil i demonstrirao kako njegov novi, beli Porše “reži” pri dodavanju gasa.

Neki su ovo shvatili kao odmjeravanje snaga sa njegovim rivalom iz rijalitija Nenadom Aleksićem Ša, koji se takođe nedavno pohvalio svojim novim poršeom.

Prva do srca

Međutim, Krofak se očito ne obazire na prozivke tog tipa, već uživa u vožnji u svojoj novoj mašini u kojoj je sada provozao žensku osobu koja mu je ipak prva do srca. A to je njegova kćerka Vanesa Krofak, sa kojom je, navodno, nedavno upoznao djevojku Maju.

Čim je podijelio kćerkin snimak njihove prve vožnje novim poršeom odmah su krenuli komentari: “Kako će Marinkovićeva podnijeti da na suvozačevom mjestu sjedi neka bitnija djevojka od nje”. Ipak, sudeći po tome kako se napolju slažu, reklo bi se da Maja nema razloga za brigu. Pošto je njen dečko dovoljno uvažava i obasipa pažnjom. Na kraju krajeva, imala je priliku i da se lično predstavi njegovoj mezimici koja nije bila najsrećnija kada se tata smuvao sa njom pred kamerama.

Pročitajte i: Dodirivanje ženskih grudi smanjuje stres za 70 posto: Veličina je bitna.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS