calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

JANJUŠEVA DJEVOJKA UDARILA NA ANELI: Procurile privatne prepiske!

Objavio: RHT
20/08/2024 7:00 PM

JANJUŠEVA DJEVOJKA UDARILA NA ANELI

Oglasila se Ksenija i udarila Ahmić gdje najviše boli!

Foto: Printscreen/Pink TV

Bivša rijaliti učesnica Ksenija Kranjec, koja je sada zvijezda na platformi za odrasle Onlifans, oglasila se putem društvene mreže Instagram povodom Aneli Ahmić.

JANJUŠEVA DJEVOJKA UDARILA NA ANELI

Naime, Ksenija, za koju se pisalo da je djevojka Marka Janjuševića Janjuša, dobila je direktno pitanje:

– Da li vam kao Janjuševoj curi smeta što ga Aneli konstantno provlači kroz novine i emisije? I kakvo je vaše mišljenje povodom toga što je Aneli abortirala Janjuševo dijete? Vaše mišljenje kao jedne žene – glasilo je pitanje koje je Ksenija dobila.

– Ja mislim da Aneli njega nikad nije voljela, ali ne bih ja nju previše komentarisala. Ne može svako da bude tema – odgovorila je Ksenija.

Republika
Objava Ksenije Kranjec

Ova objava je vrlo brzo postala viralna. “Ksenija, Janjuševa cura sumnja da je Aneli voljela Janjuša. Samo je bio još jedna njena žrtva do višega cilja.” – piše preko ove objave, iako je Janjušević nedavno demantovao da je u vezi sa njom.

Inače, i Janjuš je sinoć govorio o Aneli i njenom abortusu.

“Nije zbog mene abortirala

 Mnogi komentarišu da nisi želio dijete sa njom i da si se ponašao prema njoj loše da bi ona abortirala. – rekla je voditeljka.

– Ja sam bio odličan. Nije zbog mene abortirala – odgovorio je Janjuš.

 – Da li si za nju mislio isto to prije nego što je zatrudnila – nastavila je voditeljka emisije “Narod pita”.

– Ne sjećam se stvarno – rekao je Janjuš u emisiji.

Pročitajte i: OTKRIVAMO U KAKVIM SU ODNOSIMA STANIJA I ASMIN! Hype ekskluzivno došao u posjed fotki koje otkrivaju istinu (FOTO).

BONUS VIDEO: 

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS