calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DESINGERICA I ZERA OBJELODANILI SRETNE VIJESTI! Pjevačica sve dokumentovala (FOTO) SMIJEM SE HEJTERIMA U LICE! Elmedin je odličje pravog muškarca! JANA JE DOKAZ Znate li da položaj u kojem spavate utiče na vaše zdravlje SVE PUCA OD STRASTI!? Kačavenda i Uroš KRIJU LJUBAVNU VEZU? Kamera UHVATILA TRENUTAK INTIME? Oglasila se i supruga Anela Ahmedhodžića: Šokirana sam i tužna zbog ovih užasnih poruka Pjevačica na odmoru: Milica Todorović pozirala u toplesu, oduševila prirodnom ljepotom TRUDNA MILICA OSTAVILA TERZU: On je bruka i sramota! KULIĆI U SUZAMA ZBOG MILJANE I IVANA! Čestitke pljušte sa svih strana, a oni rone suze (FOTO) Neno Murić: Dođite da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu energiju Pomračenje Mjeseca 18. septembra: Brzi krajevi koji će uzdrmati naše živote na neviđene načine ANELI ISKORISTILA MATEJA: Šok-priznanje nakon skandala Mirsad Ahmedhodžić, otac našeg sad već bivšeg “Zmaja”, razotkrio Anelovu suprugu: Sram te bilo! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Zašto je napadnut Elme? Evo kako se izvukao i šta se sve desilo! ŠUMA JE UKLETA (VIDEO) Fondacija Sevdah ‘pronijela’ sevdalinku kroz Bosnu: U DOBOJU SE PJEVALO SILVANI U ČAST, spoj mladosti i iskustva najbolji recept za očuvanje sevdalinke NOVE INFORMACIJE IZ CRIKVENICE! Haos nakon pomirenja Maje i Cara: Razbijen njegov telefon, polupan automobil… (FOTO) SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO RADOSNE VIJESTI! Najavio specijalnog gosta na koncertu Ace Lukasa u Ljubljani (FOTO)

OTKRIVAMO U KAKVIM SU ODNOSIMA STANIJA I ASMIN! Hype ekskluzivno došao u posjed fotki koje otkrivaju istinu (FOTO)

Objavio: RHT
20/08/2024 4:59 PM

U kakvim su odnosima Stanija i Asmin

foto: printscreen/instagram/stanijadobrojevic
Foto: Privatna arhiva, Stanija Dobrojević Asmin Durdžić

Asmin DudržićStanija Dobrojević, koji su nedavno prošli kroz verbalni okršaj, uspjeli su da prevaziđu nesuglasice i obnovili su svoju vezu.

U kakvim su odnosima Stanija i Asmin

Kako Hype ekskluzivno otkriva, par trenutno uživa u Majamiju. Nakon što je bilo nesuglasica u njihovom odnosu, čini se da su se oboje odlučili za kompromis i prevazilaženje problema.

Prema ekskluzivnim informacijama i fotografijama koje je dobio Hype, Asmin i Stanija su odlučili da neko vrijeme provedu zajedno u Americi. I to ne samo turistički, već i kako bi se posvetili jedno drugome.

Photo: Hype  TV

Oni svaki dan istražuju različite zanimljive destinacije u Majamiju, od prelijepih plaža i luksuznih restorana, do kulturnih i zabavnih atrakcija.

Uprkos svojoj odluci da se povuku iz javnosti i ne izlažu previše svojom srećom, njihov zajednički boravak u Majamiju jasno pokazuje da su pronašli zajednički jezik. I da su spremni da nastave s građenjem svoje veze.

Photo: Hype

Bivša partnerka izašla iz rijalitija

Inače, Asminova bivša partnerka s kojom ima i kćerku Aneli Ahmić nedavno je izašla iz rijalitija, ali po našim informacijama, oni se uopšte nisu čuli. S obzirom da je Durdžić odlučio da sa njom isključivo komunicira preko suda i advokata, i to u vezi njihove kćerke.

On je nju, prema našim saznanjima, blokirao na svim društvenim mrežama. Ali i pozivima, kako ne bi mogla da ga kontaktira. Jednostavno, ne želi nikakvu relaciju sa njom.

Pročitajte i: Dodirivanje ženskih grudi smanjuje stres za 70 posto: Veličina je bitna.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS