calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ako Željko pita za TATU, reći ću mu…” Miljana DONIJELA BRUTALNU ODLUKU, šta li će Ivan reći na OVE RIJEČI?! VELIKI DOGAĐAJ U LJUBLJANI! Održana konferencija povodom premijere filma “STRAVIČNO” i koncerta Ace Lukasa (FOTO) Grizman igrao u kopačkama od 65 eura Uroš moli Mateju za OPROŠTAJ! Žestoki sudar u rijalitiju! POSLIJE ANELI NEMA KAJANJA! Pjevačica Verena Cerovina uhapšena zbog pomaganja članu kriminalne grupe Nakon Anelinog sramotnog ponašanja oglasio se i Janjuš: Od ovoga se NE MOŽE OPRATI (FOTO) “SHOWBLIZ” U ZAGREBU KOD STANISLAVA KROFAKA! “SPAVAO SAM NA TERASI, a danas IMAM IMPERIJU” Film Danisa Tanovića “Nakon ljeta” bh. kandidat za nagradu Oskar Deset hiljada Tuzlaka uživalo na koncertu Halida Bešlića, priredio fantastičnu atmosferu Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama?

Nakon potonuća jahte kod Sicilije: Nestao britanski tajkun, dan ranije mu poginuo poslovni partner

Objavio: RHT
20/08/2024 10:40 AM

Nestao britanski tajkun nakon potonuća jahte

Linč je nestao s još pet osoba nakon što je 56-metarska jahta potonula u noći na ponedjeljak nakon nevremena

Traje potraga za nestalima. dpa

Poslovni partner britanskog tehnološkog tajkuna Majka Linča (Mike Lynch), koji je nestao u potonuću jahte u blizini Sicilije, poginuo je tokom vikenda. 

Kako piše “dpa”, njih dvojica su oslobođeni od tužbe za prevaru vezanu uz prodaju Linčove kompanije “Autonomy” američkoj kompaniji “Hewlett Packard” za 11 milijardi dolara. 

Nestao britanski tajkun nakon potonuća jahte

Stefen Čembrlejn (Stephen Chamberlain), koji je bio optužen sa Linčom, preminuo je nakon što ga je udario automobil dok je trčao. 

Linč je nestao s još pet osoba nakon što je 56-metarska jahta potonula u noći na ponedjeljak nakon nevremena. 

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Glumac Majkl Medsen uhapšen zbog nasilja u porodici, pušten uz kauciju

Holivudski glumac Majkl Medsen uhapšen je zbog nasilja u porodici nakon “nesporazuma” koji je imao sa svojom suprugom DeAnom Medsen. A pušten je iz pritvora nakon što je platio kauciju od 20.000 dolara.

“To je bio nesporazum između Majkla i njegove žene, za koji se nadamo da će se pozitivno završiti”, rekao je Medsenov menadžer u izjavi za Varajeti, prenosi Tanjug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS