calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Rijetka astronomska pojava: Večeras nas na nebu očekuje plavi supermjesec Drama pored Nevesinja: Policija opkolila kuću iz koje nepoznata osoba puca ALEKSANDRA SUBOTIĆ PRIJAVLJENA ZA EKSPLOATACIJU DJECE! Skandal trese estradu: “Sve je poremećeno i nastrano!” Tara Simov OPLELA po Nenadu Aleksiću: ,,Ša je za ustanovu!” Muškarac koji je pijan pokosio cijelu porodicu na Viru bio je maneken, radio i za Armani Mogu voditi do raznih vrsta prištića: Riješite se začepljenih pora Odgođen derbi Zrinjskog i Sarajeva u narednom kolu Otkriveno stanje Uroša Stanića nakon OPERACIJE SRCA! Evo kako se osjeća Kebina LJUBAVNICA otkrila sve o njegovoj ženi! “On je puka sirotinja, smiješno mi je kada pišu komentare da sam sa njim bila zbog para.” Djevojčice osumnjičene za podmetanje požara, zapalile i MekDonald’s Bivša košarkašica JAVNO TRAŽI POMOĆ! Njene eksplicitne fotografije PRODAJU bez dozvole ? Princ Vilijam ne želi da vidi brata: Hari ponovo nepoželjan u kraljevskoj porodici Nova nesreća u Hercegovini: Četiri osobe povrijeđene, maloljetnik teže “NEMA POTREBE DA SE TAKMIČIMO SA MITROVIĆIMA!” Saša Mirković javno je rekao kako je uspio da POBIJEDI sebe samog, pa dao prijedlog konkurenciji da urade isto! (FOTO) Potpuni promašaj: Djevojka naručila haljinu iz snova, dobila onu iz noćnih mora Za njega su godine samo broj: Robert de Niro (81) skočio s 11 metara visine u okean

Nova nesreća u Hercegovini: Četiri osobe povrijeđene, maloljetnik teže

Objavio: RHT
19/08/2024 6:20 PM

Nova nesreća u Hercegovini

Nova nesreća u Hercegovini: Četiri osobe povrijeđene, maloljetnik teže
Foto: Dražan Pozderović | Nova nesreća u Hercegovini: Četiri osobe povrijeđene, maloljetnik teže

Trinaestogodišnjak je teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas na magistralnom putu kod mjesta Lastva, na području Trebinja, dok su tri osobe lakše povrijeđene.

U nezgodi je učestvovao automobil mercedes italijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao vozač G.B.

„U saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je putnik u vozilu (2011), dok su vozač, suvozač C.R. i još jedno maloljetno lice (2018) zadobili lakše tjelesne povrede“, rekli su za ATV iz Policijske uprave Trebinje.

Uviđaj su izvršili policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja Trebinje, uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, koji je istu okvalifikovao kao krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

BONUS VIDEO:

nezavisne/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Za njega su godine samo broj: Robert de Niro (81) skočio s 11 metara visine u okean

– Lud si. O, moj Bože. Jesi li dobro – čuje se na snimku da je Drena upitala oca, na što je on odgovorio potvrdno. Holivudska je zvijezda skočila s jahte visoke 36 stopa, što je oko 11 metara.

U komentarima su se ponajviše našle rođendanske čestitke, ali i komplimenti za izgled te hrabrost za skakanje s te visine. Inače, na jednoj od fotografija koje je Drena podijelila na Instagramu je i njen pokojni sin Leandro, kojeg je dobila s crtačem grafita Karlosom Rodrigezom (Carlos Rodriguez), prenosi Page Six.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS