calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Drama pored Nevesinja: Policija opkolila kuću iz koje nepoznata osoba puca ALEKSANDRA SUBOTIĆ PRIJAVLJENA ZA EKSPLOATACIJU DJECE! Skandal trese estradu: “Sve je poremećeno i nastrano!” Tara Simov OPLELA po Nenadu Aleksiću: ,,Ša je za ustanovu!” Muškarac koji je pijan pokosio cijelu porodicu na Viru bio je maneken, radio i za Armani Mogu voditi do raznih vrsta prištića: Riješite se začepljenih pora Odgođen derbi Zrinjskog i Sarajeva u narednom kolu Otkriveno stanje Uroša Stanića nakon OPERACIJE SRCA! Evo kako se osjeća Kebina LJUBAVNICA otkrila sve o njegovoj ženi! “On je puka sirotinja, smiješno mi je kada pišu komentare da sam sa njim bila zbog para.” Djevojčice osumnjičene za podmetanje požara, zapalile i MekDonald’s Bivša košarkašica JAVNO TRAŽI POMOĆ! Njene eksplicitne fotografije PRODAJU bez dozvole ? Princ Vilijam ne želi da vidi brata: Hari ponovo nepoželjan u kraljevskoj porodici Nova nesreća u Hercegovini: Četiri osobe povrijeđene, maloljetnik teže “NEMA POTREBE DA SE TAKMIČIMO SA MITROVIĆIMA!” Saša Mirković javno je rekao kako je uspio da POBIJEDI sebe samog, pa dao prijedlog konkurenciji da urade isto! (FOTO) Potpuni promašaj: Djevojka naručila haljinu iz snova, dobila onu iz noćnih mora Za njega su godine samo broj: Robert de Niro (81) skočio s 11 metara visine u okean “POŠTO SE KONKURENCIJI ŽURI DA PRVI PUSTE SVOJ RIJALITI…” Saša Mirković se oglasio povodom POČETKA SEZONE

“NEMA POTREBE DA SE TAKMIČIMO SA MITROVIĆIMA!” Saša Mirković javno je rekao kako je uspio da POBIJEDI sebe samog, pa dao prijedlog konkurenciji da urade isto! (FOTO)

Objavio: RHT
19/08/2024 5:54 PM

“NEMA POTREBE DA SE TAKMIČIMO SA MITROVIĆIMA!”

photo:printscreen/instagram/sasa_mirkovic_official

Direktor i vlasnik Hype produkcije i televizije Saša Mirković još jednom je dokazao da mu je kvalitet bolji od kvantiteta, te javno rekao da ne želi da se takmiči sa drugima.

Naime, svojom novom objavom Saša Mirković je svima rekao da je više dosta nasilja u rijalitiju i da bi sistem rijaltija trebao da se promijeni.

“NEMA POTREBE DA SE TAKMIČIMO SA MITROVIĆIMA!”

photo:printscreen/instagram/sasa_mirkovic_official

– Nema potrebe da se takmičimo sa Mitrovićima, jer im ja stvarno od srca želim da i oni POBIJEDE! Zato ćemo da ih pustimo da shvate da su pobijedili samo ako su ljudi i ako imaju program bez nasilja, ali u svakom slučaju rijaliti “IMANJE” je spremno da počne i to sa učesnicima koji imaju svijest o tome kako treba da se ponašaju posebno pred kamerama jer treba i djeca da ih gledaju, a naše “IMANJE” hoće sigurno. Ja sam pobijedio prvo sebe jer sam ipak odlučio da rođendan 7. septembra proslavim u svojoj kući sa najmilijima, a Željku i Milici isto želim da pobjede sebe i promijene sistem rijalitija. Dosta je nasilja i ne postoji šer koji bi me na to natjerao. Volim vas sve! Do gledanja… – napisao je Saša Mirković.

RIJALITI “IMANJE”

Na Imanju će se naći 12 muškaraca i 18 djevojaka, pa će ukupno biti 30 učesnika, dok će voditelji biti Dejan Dragojević i Nives Celzijus!

Rijaliti “Imanje” je koncept koji će vas vratiti u stvarnost i omogućiti vam da vidite kako izgleda pravi život na selu. Gledaoci će imati priliku da prate marljive i poštene radne ljude koji će svojim djelima vratiti prave vrijednosti u vaše domove.

KAKO SE PRIJAVITI ZA “IMANJE”

Prijave za rijaliti „Imanje” slati na mail imanje@hypeproduction.net

Za prijavu je potrebno:

Dvije jasne fotografije
Video u trajanju do 1 minuta u kojem ćete se ukratko predstaviti
U pisanoj formi:
Ime i prezime
Datum rođenja
Visina, težina
Zanimanje
Da li ste učestvovali u nekom rijaliti formatu do sada?
Da li ste osuđivani?
Hobi
Razlog prijave
*Link profila na društvenim mrežama

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS