calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Drama pored Nevesinja: Policija opkolila kuću iz koje nepoznata osoba puca ALEKSANDRA SUBOTIĆ PRIJAVLJENA ZA EKSPLOATACIJU DJECE! Skandal trese estradu: “Sve je poremećeno i nastrano!” Tara Simov OPLELA po Nenadu Aleksiću: ,,Ša je za ustanovu!” Muškarac koji je pijan pokosio cijelu porodicu na Viru bio je maneken, radio i za Armani Mogu voditi do raznih vrsta prištića: Riješite se začepljenih pora Odgođen derbi Zrinjskog i Sarajeva u narednom kolu Otkriveno stanje Uroša Stanića nakon OPERACIJE SRCA! Evo kako se osjeća Kebina LJUBAVNICA otkrila sve o njegovoj ženi! “On je puka sirotinja, smiješno mi je kada pišu komentare da sam sa njim bila zbog para.” Djevojčice osumnjičene za podmetanje požara, zapalile i MekDonald’s Bivša košarkašica JAVNO TRAŽI POMOĆ! Njene eksplicitne fotografije PRODAJU bez dozvole ? Princ Vilijam ne želi da vidi brata: Hari ponovo nepoželjan u kraljevskoj porodici Nova nesreća u Hercegovini: Četiri osobe povrijeđene, maloljetnik teže “NEMA POTREBE DA SE TAKMIČIMO SA MITROVIĆIMA!” Saša Mirković javno je rekao kako je uspio da POBIJEDI sebe samog, pa dao prijedlog konkurenciji da urade isto! (FOTO) Potpuni promašaj: Djevojka naručila haljinu iz snova, dobila onu iz noćnih mora Za njega su godine samo broj: Robert de Niro (81) skočio s 11 metara visine u okean “POŠTO SE KONKURENCIJI ŽURI DA PRVI PUSTE SVOJ RIJALITI…” Saša Mirković se oglasio povodom POČETKA SEZONE

Potpuni promašaj: Djevojka naručila haljinu iz snova, dobila onu iz noćnih mora

Objavio: RHT
19/08/2024 5:40 PM

Djevojka naručila haljinu iz snova

Izgleda kao da je neko nacrt za onu haljinu ištampao na jeftinom materijalu, pa nekako sve skrpio u jedan komad

Haljina koja je naručena. TikTok

Na društvenim mrežama često možemo vidjeti slučajeve kada narudžbe nisu ono što su kupci očekivali, ali ovaj slučaj je definitivno na samom vrhu ljestvice kada je u pitanju potpuni promašaj.

Jedan komad

Treba biti realan, koliko para toliko muzike, a ova djevojka je naručila haljinu po cijeni malo višoj od 100 eura, međutim dobila je nešto što liči na neslanu šalu.

Naime, haljina koju je vidjela na stranici napravljena je od nekoliko slojeva, prekrivena šljokicama i sa zanimljivim dekolteom. Izgleda poput onih haljina koje viđamo na crvenim tepisima, ali samo na slici se tako činilo.

Kada je otvorila paket i obukla haljinu koju su joj poslali, a za koju tvrde da je “sa fotografije”, djevojka je imala i šta da pokaže.

Izgleda kao da je neko nacrt za onu haljinu ištampao na jeftinom materijalu, pa nekako sve skrpio u jedan komad.

Loše iskustvo

Šlic je visok, a čak su uspjeli da ostave i platno u boji kože sa slike, umjesto isječenog dekoltea i ramena. Neko je napisao da je dobila verziju iz crtanog filma i, malo je reći da je taj komentar najpribližniji situaciji.

– Šta sam poručila i šta sam dobila. Ovo je suludo – pisalo je u opisu videa.

Šokirani lošim iskustvom ove djevojke, komentari su se samo nizali.

– Ovo je najgori slučaj koji sam vidjela – piše jedan korisnica.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS