calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nova nesreća u Hercegovini: Četiri osobe povrijeđene, maloljetnik teže “NEMA POTREBE DA SE TAKMIČIMO SA MITROVIĆIMA!” Saša Mirković javno je rekao kako je uspio da POBIJEDI sebe samog, pa dao prijedlog konkurenciji da urade isto! (FOTO) Potpuni promašaj: Djevojka naručila haljinu iz snova, dobila onu iz noćnih mora Za njega su godine samo broj: Robert de Niro (81) skočio s 11 metara visine u okean “POŠTO SE KONKURENCIJI ŽURI DA PRVI PUSTE SVOJ RIJALITI…” Saša Mirković se oglasio povodom POČETKA SEZONE Nevrijeme u Crnoj Gori: Stanovništvo bez struje, na aerodromu bare HAOS NA AVALI! Policija intervenisala u vili Verice Rakočević?! HYPETV U NOVOM PAZARU! Ekskluzivan snimak gorštaka sa Golije i sina o čijoj BORBI ZA ŽIVOT je pričala njegova majka (FOTO/VIDEO) Dodirivanje ženskih grudi smanjuje stres za 70 posto: Veličina je bitna VELIKA OSVETA ANELI! Janjušu se ne piše dobro! ANITA SLAGALA POLICIJU! Otkriveni svi detalji prijave u MUP-u – Anđelo ključni svjedok HOSPITALIZOVAN UROŠ: Izbio skandal u porodici Tročlana porodica sletjela prema jezeru kod Jablanice: Beba bila u automobilu Henny zaljubljen do ušiju u Džejlu Ramović? “Spremamo treću pjesmu, možda se ja prilagodim njoj?!” (VIDEO) “Bićemo IZRIČITI da Đanija PUSTE KAO PREDGRUPU!” Saša Mirković najavio Lukasov nastup i podsjetio sve na BLAM TRAJKOVIĆA (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin hoće da ošiša svoje žene na nulu: Jana balavi, a Fatima bjesni (VIDEO)

Tročlana porodica sletjela prema jezeru kod Jablanice: Beba bila u automobilu

Objavio: RHT
19/08/2024 2:20 PM

Tročlana porodica sletjela prema jezeru

Kod Jablanice se dogodila saobraćajna nezgoda kada je automobil sletio s puta, a kako javljaju mediji u vozilu je bila tročlana porodica.

Foto: Avaz.ba

Tročlana porodica sletjela prema jezeru

Među njima je, piše Avaz, bila i beba, a nasreću, automobil nije kompletan skliznuo u vodu pa su prolaznici i policija uspjeli izvući ljude na sigurno.

Iz MUP-a HNK-a potvrdili su da je danas došlo do nezgode kod Jablanice.

Dodali su da je vozilo sletjelo u jezero.

“Oko 12.30 časova danas došlo je do slijetanja putničkog vozila u jezero u mjestu Komadinovo vrelo kod Jablanice. U vozilu je bilo više osoba i svi su spašeni. Trenutno se izvlači vozilo i radi se uviđaj”, kazao je portparol MUP-a HNK-a Ljudevit Marić.

Takođe je dodao da se još uvijek utvrđuje stepen povreda kod putnika iz vozila te istakao i da će zbog izvlačenja vozila iz jezera biti otežan saobraćaj.

Saobraćajna nesreća u Banjaluci: Vozio automobil sa 4,57 promila alkohola u krvi

Pročitajte i: Saobraćajna nesreća u Banjaluci: Vozio automobil sa 4,57 promila alkohola u krvi.

Foto: Nezavisne/Arhiva/Ilustracija

Banjalučka policija uhapsila je u subotu, u mjestu Krupa na Vrbasu, R. V. iz Banjaluke jer je učestovao u saobraćajnoj nezgodi u alkoholisanom stanju.

Iz PU Banjaluka su saopštili da je izvršenim ispitivanjem na prisustvo alkoholola navedenom licu utvrđeno prisustvo 4,57 promila alkohola u organizmu.

Više pročitajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Avaz/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS